У Росії помер українець, який потрапив у жахливу ДТП за участю рейсового автобусу у Воронещській області.

Про це повідомив директор Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев.

Наразі вже відомо, що у результаті трагедії він отримав черепно-мозкову травму та помер не приходячи до тями.

"Водій мікроавтобусу Opel, громадянин України, який отримав під час ДТП важку черепно-мозкову травму, перебував у комі і після шестигодинної операції сьогодні помер", - сказав він.

Крім того зазначається, що ще троє потраждалих українців перебувають у лікарі, один з них досі перебуває у реанімації.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Також відзначається, що після надання первинної медичної допомоги виписали з лікарні. Один з них отримав закритий перелом ноги, забиття гомілки, а інший - струс мозку.

Разом з тим варто відзначити, що в ніч на суботу, 22 вересня, в Києві відбулася смертельна ДТП.

Смертельна пригода сталася 22 вересня близько 00:10 на Великій Окружній дорозі. Чоловіка збив на величезній швидкості автомобіль Opel. Пішохід загинув на місці.

Чоловік намагався перебігти дорогу в недозволеному місці. Відомо, що автомобіль рухався у бік аеропорту "Жуляни". Свідки стверджують, що його швидкість була понад 100 км/ч.

Чоловік вийшов на дорогу прямо перед автомобілем, перелазячи через огорожу 8-ми смугової дороги. У водія не було шансів уникнути зіткнення. В результаті аварії пішохода відкинуло більше, ніж на 10 метрів, ще через таку ж відстань зупинилася й машина.

Медики зазначили, що у чоловіка не було шансів вижити, тому що удар був такої сили, що лобове скло і дах автомобіля буквально вм'яло в салон. Загиблий дуже скалічений.

При цьому від місця аварії в 50 метрах знаходиться підземний перехід, проте чоловік вирішив спробувати удачу і спробувати перебігти жваву 8-ми смугову магістраль.

На місці події працювала патрульна поліція та слідчо-оперативна група. На даний момент встановлюються особа загиблого і всі деталі події.

Крім того моторошне ДТП зі смертельним результатом сталося у Києві, 21 вересня. Так, на Окружній дорозі в напрямку Жулянського мосту за магазином "Ашан" дівчина вирішила швидко перебігти дорогу, але потрапила під колеса автомобіля і загинула на місці.

Лобове зіткнення. В Росії через ДТП загинули четверо українців

Нагадаємо, водіям приготували порцію змін.

Як повідомляв "Знай.ua", українці перекрили головну дорогу і змушують владу ворушитися.

Також "Знай.ua" писав, що російські військові намагалися приборкати КамАЗ, а пішли на дно.