У Нідерландах четверо дітей загинули, коли електрокар несподівано виїхав на залізничну колію, де і потрапив у жахливу трагедію.

Про це повідомляє ВВС.

Наразі вже відомо, що транспортним засобом керувала одна зі співробітниць дитячого центру, що розташовується у місті. Повідомляється, що вона мала відвезти дітей до школи.

Крім того відомо, що жінка, яка керувала електрокаром та ще одна дитина залишились живі, проте перебувають у лікарі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Також повідомляється, що електрокар з незрозумілих причин виїхав на переїзд по велосипедній доріжці, коли всі інші автомобілі стояли у черзі.

Жінка, яка керувала електрокаром, заявила про несправності гальм.

Як зазначає видання, електрокари, який потрапив в аварію, називаються Stint і часто використовуються в Нідерландах дитячими садами для перевезення маленьких дітей, хоча спочатку були сконструйовані для транспортування вантажів.

Stint - це чотириколісний візок з електродвигуном, якій за допомогою керма велосипедного типу управляє стоїть на задньому майданчику водій.

Разом з тим варто відзначити, що з російськими військовими стався черговий безглуздий казус. Вони примудрилися втопити в річці армійську вантажівку, в спробі перепливти її через дуже ненадійну переправу.

Відповідне відео з російським "проколом" опублікував на YouTube офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц".

Ролик виявився напрочуд кумедним. Військові РФ спробували проїхати через щось, на кштал "переправи" через річку, але щось пішло не так... Колоди під колесами армійської вантажівки впали в один моммент. Спочатку під воду пішов зад автомобіля, проте він зміг "прорватися" далі, але пішов у бік і впав в річку.

Що сталося з водієм вантажівки, так ніхто і не знає. Також невідомо, чи був хтось в кузові.

"Велика" країна, "великі воїни", - іронізував український військовий.

Крім того варто додати, що відомий російський виконавець Діма Білан потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Більше того, він сам став її винуватцем, про що зізнався шанувальників у соціальній мережі. Про те, що насправді сталося Білан розповів в Instagram.

"Все обійшлося! Стрес зловив звичайно, але що тільки не буває в цьому житті. Салон заповнився різким димом, подушки безпеки спрацювали різко і удар був відчутним, що в голові все перевернулося. Шок зараз наздоганяє, самі розумієте викид адреналіну і кортизолу. Фууух руки тремтять. Все обійшлося", – написав співак.

ДТП Діма Білан.

Нагадаємо, у Києві відбувається щось страшне.

Як повідомляв "Знай.ua", кривава ДТП з п'ятьма автомобілями сколихнула Київ.

Також "Знай.ua" писав, що кияни витягли водія з купи металобрухту.