На Закарпатті сталася страшна аварія. Так, у селищі Нижнє Солотвино авто на іноземних номерах збило 15-річну дівчинку. В результаті ДТП школярка загинула.

Про цю трагедію стало відомо з повідомлення регіонального управління поліції.

Аварія сталася в Ужгородському районі. Темно-синій Volkswagen на іноземних номерах збив 15-річну дівчинку і зник з місця події.

"Очевидці розповіли правоохоронцям, що в результаті зіткнення бік авто деформувався. Поліція ввела план Перехоплення, на пошук авто орієнтували патрулі кількох районів", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Поліцейські отримали інформацію про те, що хлопці їдуть в село Великі Лучки. Тому поліція поінформувала про це ще і прикордонників.

У результаті правоохоронці затримали під час спроби перетину кордону двох іноземців – 22-річних чоловіка та жінку.

"Як згодом встановили правоохоронці, правопорушники є громадянами Німеччини та Ізраїлю. Після скоєння ДТП вони залишили свій транспортний засіб і намагалися виїхати за межі України на іншому транспортному засобі", – повідомили у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що пізно ввечері 16 вересня 15 легкових автомобілів і одна вантажівка потрапили в масову ДТП. Місцем трагедії став район міста Явожно Сілезького воєводства Польщі на автодорозі S1.

Як повідомляється, в результаті аварії постраждало 11 людей, серед яких четверо дітей. Також від отриманих травм загинув 35-річний чоловік. Про постраждалих в аварії українців інформації немає.

Варто нагадати, що в понеділок, 17 вересня, в Києві стався дорожньо-транпсортний інцидент, який міг закінчитися страшною трагедією. На перетині вулиць Вадима Гетьмана та Виборзькій провалився асфальт. Подія сталася прямо посеред проїжджої частини.

Нагадаємо, віртуальні стосунки з росіянином коштували українці життя.

Як повідомляв Знай.uа смертельна ДТП з автобусом: українську трасу залило кров'ю, "швидкі" забирають людей.

Знай.uа писав, смерть відомого артиста Росії потрапила на камеру.