Київський районний суд Харкова залишив у СІЗО головних фігурантів кривавої справи - ДТП на вулиці Сумській, де у 2017 році загинуло шестеро людей.

Про це повідомили захисники підозоюваних Олени Зайцевої та Геннадія Дронова.

Як зазначається, суддя Віктор Попрас ухвалив подовжити фігурантам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави ще на 60 днів.

Олена Зайцева

Зауважимо, адвокати підсудних подавали клопотання про зміну запобіжного заходу на домашній арешт. Зокрема, Геннадій Дронов запевняв, що не збирається ховатися від слідства і запропонував здати свої паспорти, а також нагадав, що в нього хвора мати.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Своєю чергою адвокат Юлія Козир заявила, що її підзахисна 20-річна Олена Зайцева потребує належного лікування, а "тримання її в СІЗО не оберне трагедію".

Зайцева, Дронов

"Відсутність належного лікування носить характер тортур", - додала адвокат.

Додамо, що українців здивував зовнішній вигляд Олени Зайцевої, який вже аж ніяк не схожий на вигляд людини, яка сидить в СІЗО.

СІЗО

Нещодавно в мережі виникла суперечка щодо макіяжу Зайцевої, зокрема людей бентежили її брови, які, судячи з усього, міг зробити дівчині професіонал. Тепер же українцям не дає споцій інша деталь - громадськість обурило фото підозрюваної, на якому вона помітно погладшала.

Дивіться: Момент моторошної трагедії у Харкові

Нагадаємо, у вівторок, 18 вересня, стало відомо, що син нарколога Олени Федірко, яка першою оглянула винуватця смертельної ДТП в центрі Харкова Олену Зайцеву, раніше потрапляв п'яним за кермом та навіть фігурував у розслідуванні справи щодо хабарів.

Як повідомляв Знай.ua, підозрювана у справі харківської трагедії Олена Зайцева тепер користується послугами не двох, а одразу трьох адвокатів.

Також Знай.ua писав, моторошний інцидент стався 14 вересня на Південному мосту в Дніпрі. Близько 12 години дня зіткнулися мікроавтобус Opel і легковий автомобіль Skoda.