Українці з цікавістю і хвилюванням спостерігають за тим, як просувається справа скандальної Зайцевої.

І ця новина сколихнула мережу не на жарт. Детально про інцидент розповіла PolitekA.

Зайцева

Українців здивував зовнішній вигляд Олени Зайцевої, який вже аж ніяк не схожий на вигляд людини, яка сидить в СІЗО.

Як багато хто пам'ятає, великий шум в мережі викликали нові брови Зайцевої, які, як передбачалося, їй робив майстер татуажу.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Зайцева

Крім цього, громадськість обурило фото підозрюваної, на якому вона помітно погладшала.

Зайцева

Своїм обуренням вони поділилися під постом в Facebook журналістки Тетяни Доцяк, яка багато часу і сил присвячує цій справі.

Когда у тебя обвинение в ДТП с 6 погибшими и 6 пострадавшими, 6 нарушений ПДД за полтора года, употребление "...

Posted by Tetyana Dotsyak on Wednesday, 12 September 2018

У мережі відразу ж з'явилися гнівні коментарі:

«Дивись, яка гладка)) на користь позбавлення волі йде)) ну, тоді ще років 7 травня додати, для відновлення організму від наркотиків)», «без наркоти залежні товстіють», «Та напевно, і рідні прагнуть порадувати дівчину смакотою ... А брови ... Ну адже все вирішується за допомогою грошей. Відпустили на пару годин до майстра. Війна війною, а обід - за розкладом »,« З приводу брів, зробленим в СІЗО - це олівець, і про це я скоро оприлюдню документ »,« Підсудна в казематах наїла собі таке .... обличчя таке, що в разі слідчого експерименту знадобиться кабріолет»

Також варто згадати про те, що нові подробиці у справі Олени Зайцевої, яку називають винуватицею ДТП, яка забрала шість життів, розлютили українців.

Нещодавно стало відомо про те, що у Зайцевої вже не два, а три адвоката.

Це при тому, що робота одного захисника в подібних справах коштує від 2 до 5 тисяч доларів за період слідства і стільки ж за період суду першої інстанції.

При цьому здоров'я постраждалих і життя загиблих Зайцеві оцінили в 50 тис грн, заявивши, що «більше немає».

На жаль, народ практично на всі 100% упевнений в тому, що Зайцеву відмажуть і вона не буде покарана.

Як додали користувачі мереж:

«Відмажуть її, вийде і втече за кордон. І все. Ці тварюки нічого не бояться »,« Що за беззаконня з боку адвокатів і суддів, врятує становище самосуд на місці злочину, ненавмисно розбилася»

Дійсно, такий результат подій навряд чи б когось здивував.

Нагадаємо, Дзержинський районний суд Харкова визнав "блогершу на два мільйони" Анну Кривуц винною у дрібному хуліганстві. Відеозапис, на якій служителька Феміди Ганна Подус зачитує рішення, опублікувала група Police Control Ukraine.

Як повідомляв Znaj.ua, Олена Зайцева, яка влаштувала смертельну ДТП у центрі Харкова, тепер користується послугами не двох, а відразу трьох адвокатів.

Також Znaj.ua писав про те, що в селищі Васищеве Харківського району у п'ятницю, 14 вересня, відбулася смертельна дорожно-транспортна пригода, яка забрала життя 42-річної жінки.