Шанувальники культового актора Арнольда Шварценеггера були у нестямі від радості, коли дізналися про приїзд зірки в Україну.

Про це стало відомо з повідомлення ONLINE.UA.

актор

Як додало джерело, візит актора в українську столицю очікується 13 жовтня.

Сенсація ЛЕГЕНДАРНИЙ ТЕРМІНАТОР ВПЕРШЕ В КИЄВІ. Арнольд Шварценеггер. Кумир мільйонів, кіногерой, бізнесмен, політик ...

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще
Geplaatst door Olerom op Vrijdag 28 september 2018

Шварценеггер візьме участь у бізнес-форумі Olerom FORUM ONE, про що повідомляється на сторінці заходу в соцмережі. Зустріч з актором пройде в київському Палаці спорту.

Цікаво, що ця поїздка буде першим візитом Шварценеггера до Києва.
Першим про приїзд зірки розповів Віталій Кличко. Він повідомляв, що розмовляв з актором по Skype в день народження Шварценеггера.

Під час їхньої розмови актор пообіцяв Кличку, що обов'язково відвідає місто. Кличко впевнений, що він поділиться з ним своїм губернаторським досвідом, а також просто зможе "ознайомитися з одним з найкрасивіших міст світу".

До слова, молодий співак і музикант Том Греннан, названий новою зіркою британської музики, вперше виступить в Україні.

Про це повідомляють українські ЗМІ із посиланням на піар-менеджера співака.

співак

У повідомленні йдеться, що влітку Греннан випустив дебютний альбом "Lightning Matches", який одразу ж потрапив у топ-5 чарту Сполученого Королівства. А тепер їде до української публіки його презентувати. Концерт відбудеться 1 грудня в клубі "Сaribbean Club".

До запаромочливого успіху в музиці Том Греннан активно займався футболом і вже був готовий їхати грати за невелику команду в США, але раптово відмовився і пішов вчитися на актора.

На одній з вечірок він зіграв коротеньку, але культову пісню The Kooks - "Seaside", друзі залишилися в приємному шоці і порадили йому продовжувати займатися музикою.

Зараз Том - зірка національного масштабу, яка потихеньку рухається до чогось більшого, ніж п'ятитисячний зал Brixton Academy в Лондоні.

"The Independent" порівнює його з актором Джеймсом Діном, провідні британські видання в один голос нахвалюють його першу повноформатну роботу, а до себе на треки його запрошують відомі британські електронщики Chase & Status і репер Bugzy Malone.

Незважаючи на славу, він не зраджує собі. Залишається простим, привабливим хлопцем з невеликого містечка Бедфорд. Складає прості, невигадливі, але щирі поп-пісні про своє життя, які виконує хрипким, але сильним, фактурним баритоном.

Нагадаємо, після оголошення про закриття кінотеатру на Городецького, у Києві припиняє свою роботу ще один популярний кіотеатр "Кінопанорама".

Як повідомляв Znaj.ua, скандальний торгівельний центр "Гулівер", який розташований у Києва на вулиці Спортивна, спробують продати у системі електронних торгів арештованим майном.

Також Znaj.ua писав про те, що в четвер, 27 вересня, під час засідання депутати Київради проголосували за те, щоб селище Коцюбинське офіційно став частиною Києва. Відповідну пропозицію відправили на розгляд до Верховної Ради.