Жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася біля столичної станції метрополітену "Нивки". Тут співробітник правоохоронних органів, попередньо прийнявши на груди, на великій швидкості влетів у відбійник, половина авто перетворилася на кришиво. Дивно, але сам водій вижив.

Те, що перед тим, як сісти за кермо він випив, чоловік відмовився підтверджувати, як і проходити огляд. Про це повідомляє "Київ Оперативний" у своєму Telegram-каналі.

"Знайомтеся, це Саша. Раптом що, це не він їхав за кермом Audi і не він оновив відбійник на шляхопроводі біля станції метро Нивки", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Ну і оскільки він не пив, тому й огляд відмовився проходити (до речі, йому не звикати, адже це вже вдруге у його житті, коли "не я, не пив" і т. д.) До речі, це скрізь не він, значить, напевно, і не він п'яний співробітник Святошинського РУ", - пише спільнота.

За інформацією каналу, винуватець ДТП носить погони старшого лейтенанта.

"Єдине, чого поки Саша не заперечує, що йому дуже пощастило, що він вижив..." - додали в мережі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на вулиці Теодора Драйзера у неділю, 23 вересня, вночі підпила жінка-водій Daewoo Lanos влаштувала серйозну аварію і врізалася в будівлю церкви.

Як розповів водій Dacia Logan, він прямував у бік вулиці Оноре де Бальзака, перед ним їхав ВАЗ 2106, який біля перехрестя різко звернув вправо. Тут же в Dacia вносячи Lanos лоб в лоб з вимкненими фарами.

Варто нагадати, що у понеділок, 24 сентября стало відомо про жахливу ДТП в окупованому Росією Криму, в результаті якого загинуло п'ятеро людей, ще одна людина постраждала. Про це повідомляє російське агентство "Інтерфакс" з посиланням на представників регіонального управління МВС.

Нагадаємо, до яблучної аварії під Києвом приєднався молоковоз.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві сталася масштабна ДТП: шокуючі подробиці про п'яного гонщика на Lanos.

Також Знай.uа писав, киянин протаранив копів і загорівся.