У Тверській області маршрутка потрапила в жахливу аварію. Більше десятка людей загинули. Повідомляють російські ЗМІ з посиланням на оперативний штаб на місці аварії. Пізніше в МНС уточнили, що жертвами аварії стали 13 людей, ще четверо постраждали.

Так за даними МНС, на трасі Твер — Ржев біля села Некрасово в Калінінському районі Тверської області зіткнулися автобус ЛІАЗ і Ford. У салоні Ford було 12 осіб, 11 з них загинули.

"За останніми даними, в результаті аварії - 13 загиблих, 17 постраждалих, з них чотири людини зараз доставляють в лікарню на" швидкій", - повідомили в прес-службі.

Імовірно, водій останнього не впорався з керуванням і допустив виїзд на смугу зустрічного руху. Точні обставини аварії поки невідомі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На місці події вже знаходяться глава регіону і начальник регіонального управління МНС РФ.

Для того щоб оперативно і без загрози для життя доставити постраждалих у лікарні залучена авіація.

Телеграм-канал Mash без посилання на джерело інформації опублікував відео з місця ДТП. За інформацією Mash, всі загиблі — дорослі люди, дітей серед них немає.

Між тим, за даними прокуратури регіону, число загиблих - 12. Всього в автобусі їхали 14 осіб.

"Прокуратурою Тверській області організовано перевірку транспортної безпеки за фактом ДТП, що сталася в районі села Некрасове Калінінського району. За попередніми даними, в автобусі їхали 14 осіб, 12 з них загинули", - сказано в повідомленні.

У свою чергу в прес-службі ГУ МВС по Тверській області журналістам повідомили, що сталося лобове зіткнення автобуса ЛІАЗ і мікроавтобуса Ford Transit. Відомо, що Ford був рейсовий і їхав з Ржева в Старицю.

Представник приймального відділення лікарні № 4 ТАСС повідомила, що "двох постраждалих в аварії привезли до нас, вони в дуже важкому стані". Прийом потерпілих триває, сказала співрозмовниця агентства.

На місце інциденту виїхали представники прокуратури, СК, а також губернатор Тверської області Ігор Руденя.

Нагадаємо, 3 жовтня, в Івано-Франківській області сталося смертельне ДТП за участю маршрутки та ВАЗ 2115. В результаті ДТП водій автомобіля отримав травми, несумісні з життям. Шість пасажирів автобуса отримали травми, через які були госпіталізовані.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у мережі прогриміла новина про те, що 29 вересня на Бориспільській трасі перекинулася вантажівка з піском. В результаті на дорозі утворилася величезна пробка, через яку у багатьох водіїв виникли складнощі із рухом.

Також "Знай.uа" писав, 30 вересня, в Києві за адресою вулиця Франка, 37. Чоловік перевернувся на рівній дорозі. І винен у цьому сам.