У п'ятницю, 5 жовтня, пізно ввечері, на Київському центральному залізничному вокзалі стався жахливий інцидент. Під потяг, який прямував до Харкова, впав громадянин Єгипту.

Про це повідомляє "Інформатор".

У повідомленні говориться, що молодій людині колісна пара складу відрізала ліву ступню. Відомо, що сталося це у 22:22, першу допомогу постраждалому надали провідники.

"За попередньою інформацією, громадянин Єгипту спробував застрибнути в потяг, коли потяг вже рушив. Іноземець не втримався, і його затягло під колеса. Відразу ж після інциденту поїзд зупинили і викликали медиків" Інформатор

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Після інциденту потерпілого одразу ж було госпіталізовано. Через те, що сталося відправлення поїзда затримали майже на годину — склад виїхав зі столиці о 23:08.

Імовірно, у іноземця не було квитка на поїзд.

У Мережі з'явилося відео з місця події, 18+

Нагадаємо, в залізничної станції Миронівка Київської області швидкісний потяг насмерть збив жінку на мопеді. Про це в Facebook повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Київській області. Зокрема, зараз вже відомо, що прямо на пішохідному переході швидкісний поїзд збив жінку, яка перетинала перехід на мопеді.

"На спецлінію" 102 " звернулася чергова залізничної станції "Миронівка", яка повідомила, що на переході в районі залізничної станції швидкісний поїзд переїхав жінку, яка їхала на мопеді", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у московському метро поїзд переїхав пасажира. Як згодом виявилося, загиблим був українець. Трагедія сталася у суботу, 29 вересня, на станції "Тверська" Замоскворецької лінії, - пишуть російські ЗМІ з посиланням на слова представників Московського метрополітену.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в результаті аварії шкільного автобуса поблизу німецького міста Байройт в Баварії постраждало відразу 12 дітей.