Іще один шокуючий інцидент із стріляниною стався у Одесі пізно ввечері в суботу, 6 жовтня.

Поліція в Одесі
Поліція в Одесі

Стало відомо про обстріл особистого авто активіста "Автомайдану". Власник транспортного засобу у наслідок нападу отримав поранення та потрапив до лікарні.

Про це повідомляє поліція Одеської області та активісти "Автомайдан Одеса".

Інцидент стався в суботу, 6 жовтня, об 11.00 вечора на Люстдорфській дорозі.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Активіст зупинився на світлофорі поблизу автозаправки, у цей час до авто під'їхала інша автівка, з якої вискочили невідомі.

Вони кілька разів вистрілили прямо у авто активіста та втекли.

У коментарі місцевим ЗМІ Дмитро Головін, начальник головного управління Національної поліції в Одеській області уточнив, що зловмисники стріляли,Ю скоріш за все, із гладкоствольної мисливської зброї.

В результаті постраждалого чоловіка доправили до лікарні.

"Його вже виписали. У нього виявили непроникаючі поранення в районі попереку", - повідомив Головін.

У поліції додають, що вже відома інформація про сосби можливих зловмисників. У місті вживаються заходи щодо їх якнайшвидшго затримання, введено оперативний план "Сирена".

"Попередня інформація, що постраждалий з числа так званих активістів, і сторона, яка стріляла, теж з так званих активістів", - розповідають правоохоронці.

У свою чергу в одеському "Автомайдані" підтверджують, що жертвою збройного замаху став їх активіст. Сам напад тут називають "замахом".

Олег Михайлик
Олег Михайлик

Нагадаємо, Україну шокувала новина про жорстокий напад на одеського активіста Олега Михайлика.

І вже сьогодні співробітники правоохоронних органів розглядають три основні версії, а раніше їх було п'ять.

поліція
поліція


Як повідомляв раніше Знай.ua, політолог Андрій Золотарьов вважає, що напади на активістів є частиною плану зі звільнення Геннадія Труханова з поста градоначальника Одеси. Про це експерт пише на своїй сторінці в "Фейсбук", повідомляють "Українські Новини".

Олег Михайлик
Олег Михайлик


Також Знай.ua писав про те, що підозрювані в замаху на одеського активіста – учасники бандитських розборок на вулиці Балківській в Одесі.