Нагадаємо, що Україну шокувала новина про жорстокий напад на одеського активіста Олега Михайлика. І вже сьогодні співробітники правоохоронних органів розглядають три основні версії, а раніше їх було п'ять.

Про це українським журналістам розповів голова одеської поліції Дмитро Головін.

Олег Михайлик

Так, основні версії нападу: громадська діяльність Михайлика, його діяльність у зв'язку з будівництвом РК "Золотий берег" і конфлікт підприємців й влади через земельну ділянку одного з ринків Одеси.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Головін також підтвердив, що за Михайликом вели спостереження, але подробиць не повідомив. Поліція не виключає, що підозрювані в нападі можуть бути причетні до нападів на інших активістів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що жорстокий інцидент з побиттям неповнолітнього повторився в Одесі. Кривавий інцидент стався в одній з Одеських шкіл. Підлітки жорстоко побили іншого учня, повідомляє поліція. В результаті отриманих травм хлопчика госпіталізували до лікарні.

Правоохоронці уточнюють, що родичі потерпілого звернулися до поліції на початку тижня. Відзначається, що після огляду дитини медиками хлопця госпіталізували до хірургічного відділення лікарні, де зараз проходить лікування.

Варто нагадати, що в Житомирській області жителі містечка Довбиш не можуть спокійно вийти на вулицю, так як місцевий психоневрологічний інтернат лібералізував політику щодо своїх пацієнтів. У містечку втілився в життя справжній сценарій голлівудського психологічного трилеру.

Працівники інтернату скаржаться, що пацієнти відмовилися від ліків, зате перейшли на алкоголь, а один з мешканців установи вже встиг втекти і заблукати. У самому інтернаті пацієнти влаштували дебош. Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів.

Нагадаємо, столичний "елітний" дитсадок LeapKids вляпався у новий скандал.

Як повідомляв Знай.uа Україну потрясла історія полонянки бойовиків.

Знай.uа писав, замах на лідера автомайдану в Одесі: суд виніс вирок підозрюваному.