У понеділок, 8 жовтня, в центрі Києва за адресою вулиця Еспланадна, 8/10 рятувальні служби екстрено евакуювали більше 300 осіб. Як з'ясувалося, на лінію рятувальних служб надійшов виклик про задимлення у приміщенні Міністерства соціальної політики України.

Уточнюється, що виклик на лінію рятувальних служб надійшов близько 17:40, передає Інформатор.

фото з місця події

Також відомо, що задимлення сталося на 19 поверсі. Повідомляється, що дим поширився до 14 поверху. Рятувальники розповіли, що на даній ділянці робітники проводять демонтаж ліфта. І ремонтно-зварювальні роботи були прийняті за пожежу.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За станом на 18:00 рятувальними службами все ще проводиться розвідка. Евакуація людей на даний момент триває.

фото з місця події

Варто відзначити, що у 18:06 викликом присвоїли статус «помилкового», інформацію про те, що пожежі немає — підтвердили.

На місці працювали карети швидкої допомоги, чотири одиниці пожежної техніки і три патрульні наряди поліції. Зараз будівля відкрита на вхід і вихід, а працівники Міністерства продовжують працювати в звичайному режимі.

фото з місця події

Нагадаємо, що на станції київського метро "Арсенальна" з 9 жовтня 2018 до 22 січня 2020 року буде проводитися капітальний ремонт ескалаторів. При цьому на відміну від станції "Політехнічний інститут", на "Арсенальній" під час робіт не будуть обмежувати роботу станції на вхід або вихід.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпровському районі Києва біля однієї з багатоповерхівок під балконом перехожі знайшли труп чоловіка, загорнутого у ковдру. Це сталося на вулиці Ярослава Гашека. За попередніми даними, ця людина без певного місця проживання.

Також портал Знай.uа писав, що у Дарницькому районі Києва майор ЗСУ влаштував стрілянину в місцевому кафе – там військовий відпочивав з друзями по службі. Перед цим між ними і цивільними особами сталася бійка, двох відвідувачів закладу довелося терміново госпіталізувати з важкими вогнепальними пораненнями.