В Італії стався чергова НП. На острові Сардинія обрушився міст, що проходить через річку Санта-Лючія


Як повідомляє першоджерело ANSA, трагедія сталася через вихід берегів ріки. Найімовірніше, вода підмивала довгий час фундамент і опори, що і призвело до лиха. На щастя, за кілька годин до інциденту дорогу перекрили, що дозволило уникнути серйозних наслідків.

Італія


Також відомо, що міст з'єднував місто Кальярі і муніципалітет Капотерра. Тепер острів поділений на дві частини. Як вирішуватимуть цю проблему, невідомо. Радує тільки те, що вдалося уникнути людських втрат, а влада вчасно відреагували на небезпеку.


Зараз прийнято рішення тимчасово перекрити цю дорогу. Коли пройдуть зливи та погода буде привабливою, почнуть ремонт автомагістралі. В Сардинії зберігається підвищений рівень небезпеки з-за великої кількості опадів. Повінь принесла чимало горя жителям острова. Зазначимо, що нещодавно там загинула жінка, її трьох дітей і чоловіка госпіталізували у лікарню. Також є випадки бесследной пропажі людей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Сардинія


Зазначимо, раніше лихо забрало життя в Індонезії. Там кількість загиблих від землетрусу і цунамі в Індонезії зросла до 384 людина, як повідомляють влада острова Сулавесі. Як відзначають в Національному управлінні з ліквідації наслідків стихійних лих (BNPB), вижити вдалося тим, хто зумів залізти на дерева на висоту більше шести метрів.


Як повідомляв портал "Знай.uа" кривава атака цунамі і землетрусу забрала десятки життів: перші кадри катастрофи.


"Знай.uа" писав, у США обвалився міст разом з поїздом: у мережі з'явилося відео катастрофи. Наразі встановлюються всі обставини події. Відомо, що нещодавно цей регіон США страждав від повені і сильних дощів, які, можливо, і стали причиною інциденту.