Підозрюваний у вбивстві журналістки Вікторії Маринової визнав свою провину

Журналістка

Северин Красимиров, громадянин Болгарії, дійсно зізнався у скоєному. Про це стало відомо в ефірі болгарського телеканалу Nova.
За словами ж самого обвинуваченого, «він був п'яний і нічого не пам'ятає, але провину визнає».

В якості пом'якшуючих обставин може бути те, що Северин приймає таблетки, які можуть впливати на пам'ять на його сприйняття дійсності. Це пов'язано з його станом здоров'я. Також у нього є семеро дітей, що також можуть сприйняти при винесенні вироку.


Відомо, що мати підозрюваного у вбивстві журналістки проживає в Німеччині. Поки невідомо, чи відправлять обвинуваченого в Болгарію, а поки він теж перебуває під арештом в Німеччині.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще


Відзначимо, що 6 жовтня в місті Русі була вбита і згвалтована ведуча регіонального каналу. Останньою темою її роботи була GPGate, пов'язана з розкраданням коштів з фондів ЄС. В самому ж ЄС також прокоментували цю ситуацію. За їх словами, повинні якнайшвидше знайти винних і притягнути їх до відповідальності.


Нагадаємо, раніше Атанасов розповів, що правоохоронці затримали 30-річного чоловіка, його доставили в управління для допиту. "Слідство перевіряє причетність багатьох людей до скоєння злочину. У Русе був затриманий громадянин Румунії українського походження, його алібі перевіряється", - сказав Атанасов.


Як повідомлялося раніше, правоохоронці намагаються з'ясувати, чи пов'язане вбивство журналістки з її професійною діяльністю.


Як повідомляв портал "Знай.uа" машину соратника Тимошенко обстріляли, є поранені. "Невідомі особи, які перебували в автомобілі, обстріляли з невстановленої зброї інший легковий автомобіль. Внаслідок цього двоє чоловіків з пораненнями було госпіталізовано в медичний заклад в Херсоні", - пишуть правоохранетели.

Також Знай.uа" писав про зникнення відомого журналіста: з'явилися знімки "загону вбивць".