Раніше повідомлялося, що 17 жовтня, у коледжі Керчі стався теракт, в результаті якого загинуло 19 осіб, ще кілька десятків — поранено. Передбачається, що організатор вибуху — 18-річний Владислав Росляков, який навчався в тому ж коледжі на 4 курсі. Згідно інформації, за тиждень до нападу він купив зброю та 150 набоїв. 8 вересня студент отримав дозвіл на зберігання рушниці 12 калібру.

Крім того, користувачі соціальних мереж знайшли дві передбачувані сторінки Рослякова в «ВКонтакте». Перша не ведеться з 2014 року, її помітили першою. Там користувач Влад Росляков з Керчі називав себе анархістом і розміщував на «стіни» цитати, пов'язані зі зброєю та антифашизмом.

Пізніше в мережі виявили посилання на іншу сторінку — вже під ім'ям Владислава Рейха. Статус аккаунта — цитата: «найдорожчих нам людей ми носимо постійно з собою. Подумки. Всередині. У серці». Однак стало відомо, що друга сторінка насправді не належить нападнику на коледж. Про це повідомила українська журналістка Галина Скляревська на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Не знаю, як це пояснити - але поки я робила скріни зі сторінки Вконтакте передбачуваного вбивці в Керчі, за кілька хвилин на головній змінили фото. Було ось так, а стало отак. Фото додали 6 хвилин тому. АПД. Медуза пише, що є ймовірність, що це дві різні людини - Росляков і Рейх. І що другий зараз сидить вдома і хвилюється, тому що його поплутали з убивцею цілий ряд російських ЗМІ», - написала дівчина, додавши до публікації фотодокази.

Не знаю, как это объяснить - но пока я делала скрины со страницы вконтакте предполагаемого убийцы в Керчи, за несколько...

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще
Geplaatst door Gala Skliarevska op Woensdag 17 oktober 2018

Пізніше сам Володимир Рейх опубліковав в Twitter відеоспростування, в якому зазначає, що він не має відношення до злочинів і навіть вчиться в іншому місці.

Нагадаємо, що прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков дав коментар з приводу вибуху в керченському коледжі.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі показали фото стрілка, який ймовірно натягував теракт у Керчі. Воно зроблене на території коледжу перед нападом.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Путін прокоментував криваві події, які сталися у керченському коледжі.