У середу, 17 жовтня, в окупованому Росією Криму сталася страшна трагедія - в Керченському політехнічному коледжі учень влаштував стрілянину з автомата, після чого в їдальні навчального закладу спрацював вибуховий пристрій, начинений металевими предметами.

Загинули 19 осіб, ще близько півсотні - отримали поранення різної тяжкості, велика частина вбитих і поранених - підлітки.

Після вчиненої кривавої бійні Росляков наклав на себе руки.

Російські слідчі почали відновлювати картину масового вбивства в технікумі. Так, за попередніми даними, близько 12:20 під час великої перерви учень четвертого курсу Владислав Росляков зайшов до їдальні і залишив там сумку з вибуховим пристроєм. Відійшовши від дверей на деяку відстань, Росляков витягнув з тубуса для креслень рушницю, привів в дію бомбу, а потім почав стріляти по людях, які знаходилися в приміщенні.

Користуючись панікою, він піднявся на другий поверх, де також відкрив вогонь. Серед інших він прицільно застрелив завуча і одного з педагогів, розшукавши їх в робочих кабінетах.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще


Під час стрілянини Росляков для посилення паніки використовував петарди чи саморобні піротехнічні пристрої.

Здійснивши близько 20 пострілів, Росляков наклав на себе руки в приміщенні бібліотеки.

Важко уявити, що в цей час відчували ті, хто знаходився на місці подій. Адже в основному це були учні коледжу.

В мережі з'явилось відео, яке зняла одна із учасниць тих страшних подій. На кадрах кидно, як дівчата разом з викладачем намагаються вибратися з будівлі технікуму. Вони бояться, адже десь поруч ходить вбивця з рушницею. На сходах видно тіла загиблих і поранених.

"Туди, туди. Там закрито? Там можна через вікно вилізти!", - чути за кадром перелякані голоси.

У кінці відео стає зрозуміло, що дівчата таки вибрались з будівлі, вистрибнувши через вікно.

Нагадаємо, стало відомо, що місяць тому Росляков отримав дозвіл на рушницю 12-го калібру, а кілька днів тому придбав до нього 150 патронів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережу злили архів "керченського стрілка" та фото його коханої.

Також "Знай.ua" писав, керченський стрілок виявився фанатиком американської бійні