Вчорашні події в Криму потрясли весь світ

Одні експерти говорили про теракт на аннексированном півострові, інші намагалися пов'язати трагедію з політикою. Одна з версій – наслідки путінського режиму, який просто не уявити без насильства і вбивств.


Також 18 жовтня свою позицію висловив експерт "Вести FM" і один з власників доменів Reg.ru Філіп Гросс-Дніпров. На його думку, вчорашні трагічні події можна пов'язувати з якоюсь грою "Дока 2". Це ігровий квест, який втілив у собі всі жахи. Там за кілька хвилин вам потрібно вбити людей. Суть полягає в тому, щоб "по 10 хвилин виймати людям кишки".

Весь цей абсурд відбувається в режимі реального часу. Тільки уявіть, що відбувається у свідомості людини, який взявся за таке жорстоке вбивство. Найцікавіше, що все це відбувається на території школи. Занадто багато збігів, які пробуджують у подібних висновків.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще


Владислав Росляков, якого вважають підозрюваного у страшному теракту, мабуть, захоплювався грою Dota 2. Це легко пояснити інформацією в соціальній мережі Вконтакте. Однак опис цієї гри не особливо підходить під те, що відбувається. Потім продовжили обговорення теми в Твіттері.

Користувачі не погодилися з думкою експерта і розкритикували його за брехню. За їх словами, експерт просто не може губитися в таких питаннях.

Гросс-Дніпров в декількох твітах назвав геймерів "кланом олігофренів", а також заявив про необхідність ввести киберполицию і "небесні штрафи". Пізніше він опублікував посилання на Dota 2 і запитав, як у ній потрібно потрапити на "рівень ельфів-педофілів".

Нагадаємо, раніше Аксьонов зібрався шукати спільників студента-терориста.


Як повідомляв портал "Знай.uа" знімки та історії невинних, загиблих в Керчі.


"Знай.uа" писав, Керченська трагедія ризикує повторитися в будь-якому місті України вже завтра: як вберегти себе і дітей.