Вчорашній теракт в Керчі, який забрав кілька десятків життів, можна вважати масштабною трагедією в Криму

Після анексії півострова кримчани зіткнулися з реаліями путінського режиму. Замість обіцяних на референдумі райських пенсій і високого рівня життя, вони отримали вбивства, кров, насильство.


Зазначимо, що підозрюваний у вбивстві був знайдений мертвим. Відомо також, що батьки повинні будуть понести покарання за скоєне їх сином. Так, спочатку в Росії говорили про теракт, а потім перекваліфікували його вбивство. Батьків Ростислава Рослякова, який жорстоко розстріляв дітей і педагогів керченського політехнічного коледжу, оштрафують на 500 рублів. Про це повідомили ЗМІ.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще


За попередньою інформацією, батькам оголосили про адміністративне порушення. Так згідно з протоколом за “неналежне виконання батьківських обов'язків” їм загрожує тільки штраф. Отримають вони його вже після похорону.


Зазначимо, що вчора в Керчі сталася трагедія, в результаті якої загинула 21 людина. Вбивця покінчив із собою. У Криму також оголосили триденний траур.

Нагадаємо, раніше в мережу потрапили записи з камер спостереження керченського політехнічного коледжу. На відео зафіксовано, як винуватець вибуху Владислав Росляков направляється в приміщення.

Видно, що цей шлях веде до запасного виходу. Потім хлопець теоретично міг піднятися на другий поверх, переодягнутися в туалеті і здійснити свій задум.


Як повідомляв портал "Знай.uа", "мстити нікому не потрібно. І відчувалося якесь співчуття з цього приводу": українцям і росіянам пояснили, чим закінчиться драма в Керчі.


"Знай.uа" писав, "Владик такий добрий, а батько - пив не просихаючи": бабуся керченського маніяка перевернула все з ніг на голову.