У свої 79 років пішов з життя відомий режисер

Свєтлов

Олександр Свєтлов був настільки відомим в Радянські часи, що ви напевно знайомі з його діяльністю.


Відомо, що прощання зі знаменитим кинодіячем відбудеться 20 жовтня о 12:00 в конференц-залі Будинку кіно. Інформація про смерть з'явилася на сайті Спілки кінематографістів Росії.


З біографії діяча зірки кіно знаємо, що він у 1967 році закінчив факультет Вдіку. За збігом обставин відразу ж після отримання диплома Свєтлов став режисером-постановником кіностудії "Мосфільм". Через кілька років вже професійно займався дубляжем фільмів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Він зняв такі фільми, як "Бджоли і люди", "Морські оповідання", "Формула світла", «Рахунок людський», «Чегемский детектив» та інші.


У прес службі повідомили: на 80-му році життя не стало нашого друга і колеги — члена Спілки кінематографістів Росії, режисера ігрового кіно Олександра Михайловича Свєтлова.


Про причини смерті поки нічого не говориться.

Нагадаємо, раніше "Бог вас простить...": Віктор Павлік раптово припинив збір коштів для онкохворої сина


Як повідомляв портал "Знай.uа" помер легендарний борець ліги WWE Дон Лео Джонатан на прізвисько "Мормонський гігант". Спортсмен помер у Канаді у віці 87 років. Повідомлення про смерть Джонатана підтвердила прес-служба WWE. Джонатан був госпіталізований в серпні і з того часу перебував під наглядом лікарів.


"Знай.uа" писав, 12 жовтня пішла з життя легендарна актриса Маргарита Юр'єва, яка протягом своєї кар'єри була дуже затребувана в різних амплуа.

Зараз вже відомо, що народна артистка радянського союзу Маргарита Юр'єва померла у віці 93 років. В останні роки актриса тяжко хворіла.