Російські силовики почали залишати окуповані території Донецької і Луганської областей. Жителі цих територій активно обговорюють, що відбувається щось дивне

Найімовірніше, що мова йде про екстреному виїзді кадровиків. Цікаво, що виїжджають не тільки вони самі, але і вивозять свої сім'ї.


У соціальних мережах відзначають, що виїжджають колони автобусів і легкових автомобілів. Також разом з собою вони відвозять і прапори із зображенням двоголового орла, а з друку "ЦРЛ ДНР" прибрали зображення "курки", – так місцеві жителі називають двоголового орла.


Поки невідомо, з чим пов'язаний такий переполох і що далі чекати від військових РФ. Також в мережі нещодавно почалися розмови з приводу того, що Росія і США уклали угоду. В ході переговорів затвердили щось і по Донбасу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще


В Кремлі почали говорити, що дві країни домовляться про те, що росіяни залишать окуповані території. Цього, на думку експертів, передувала ціла низка подій. Наприклад, надання Томосу Україні, закінчення голодування політичного в'язня Сенцова, поліпшення умов утримання шпигунки Марії Бутиной та інші історичні події.


Нагадаємо, раніше "із вікон вистрибували діти з відірваними кінцівками. Рятувальників ще не було, син допомагав усім, хто вижив": історії очевидців теракту в Керчі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" українські воїни мужньо відбили підлу атаку окупантів, у Путіна вважають втрати. За минулу добу, 18 жовтня, на тимчасово окупованих територіях Донбасу бойовики 16 разів обстрілювали українські позиції, двічі використавши зброю, заборонену Мінськими угодами.

Також Знай.uа" писав, бійня в Керчі: росіяни влаштували танці на кістках, інтернет завалений ідіотськими жартами від "братнього народу".