У п'ятницю, 19 жовтня, в окупованій Керчи прощалися з першими 17 жертвами трагедії в політехнічному коледжі, яка сталася 17 жовтня. Як йдеться в сюжеті ТСН, похорон провели на старому міському кладовищі.

На похорон прийшла величезна кількість народу. В окупованому місті було обмежено рух транспорту, а центральну площу обгородили.

В теперешній час госпіталізовано ще 44 жертви керченського стрілка. В коледжі, де 18-річний Владислав Росляков влаштував бійню, працюють слідчі.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що за час прощання працівники медичної служби тільки підходили до родичів. Люди не могли стримати сліз і голосно плакали. Керчани буквально засипали площу квітами та фотографіями, висловлюючи глибоку тугу за загиблими, багатьом з якого не було навіть вісімнадцяти. Місця для вінків і квітів просто не залишилося.

Раніше повідомлялося, що Влада Рослякова, який влаштував стрілянину і вибух в Керченському політехнічному коледжі, поховають через два тижні. Як повідомляє Telegram-канал Mash, керченського стрілка поховають окремо від вбитих - на кладовищі, в секторі для безрідних.

Владислав Росляков
Владислав Росляков

"До цього часу будуть проводити необхідні експертизи. У його крові будуть шукати сліди алкоголю і наркотиків", - йдеться в повідомленні.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

Рослякову також буде призначена посмертна психолого-психіатрична експертиза.

Влад Росляков
Влад Росляков

Нагадаємо, після страшної трагедії, яка відбулася у середу, 17 жовтня, в Керченському політехнічному коледжі там залишилися сліди крові, розбиті вікна і повний хаос.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", Владислав Росляков ділився своїми планами з друзями у соцмережі "ВКонтакте".

Також портал "Знай.ua" повідомляв, провідні психологи відзначають, що трагедія в Керчі була спланована далеко не хлопцем, проте зроблена його руками.