Країну потрясли нові деталі, які стали відомі у справі про "керченського стрілка" Владислава Рослякова, який влаштував бійню в рідному коледжі.

Як виявилося, з самого дитинства у хлопця почали проявлятися садистські нахили.

Цю інформацію повідомила журналістам сусідка батьків Влада.

"Він маленький був дуже жорстокий. Він ловив котів, душив їх мотузками. Ми його весь час ганяли. А потім, коли вони (мати і батько Влада) розійшлися, він переїхав в іншу квартиру" розповіла жінка

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Відзначимо, що тіло самого стрільця було знайдено в будівлі коледжу. Хлопець покінчив з собою в бібліотеці на другому поверсі.

За словами одногрупників, Влад був завжди спокійним і тихим хлопцем.

"Влад був на хорошому рахунку в коледжі. Тихий, лагідний та слухняний. Але на цьому тижні він в коледж не ходив — хворів" одногрупники кажуть

Слідчим вдалося знайти базу в якій, ймовірно, Росляков тренувався стріляти і збирати саморобні бомби. Це місце знаходиться неподалік від покинутого будинку на пустирі. Напередодні бійні він відніс туди всі свої речі, ноутбук, телефон і записи, після чого все спалив.

Місцеві жителі розповіли, що перед нападом на коледж, в районі пустиря були чутні вибухи. Ймовірно, це була остання підготовка Рослякова, після якої він і відправився в коледж.

Нагадаємо, в тому факті, що російські спецслужби, в деякій мірі, причетні до трагедії в окупованій Керчі, упевнений експерт Центру військово-політичних досліджень Костянтин Машовець.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", офіційно керченський стрілець Владислав Росляков навчався стрільби з вогнепальної зброї всього шість годин.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що страшна кривава трагедія в окупованій Керчі могла бути заздалегідь ретельно спланованою, яку, ймовірно, могла вчинити злочинна група з кількох терористів.