Користувачі соцмереж активно обговорюють фото вбитого Владислава Рослякова, який є підозрюваного в організації вибухів і розстрілу в політехнічному коледжі

Фото, які з'явилися в соціальних мережах, викликають безліч питань.


"Черевички, як з магазину просто. Море крові, а він літає. Ні краплі, ні порошинки від вибуху. З корпусу в корпус не торкаючись підлоги. Гаразд, все ясно", – пише RoksolanaToday&Крим у Twitter.

Другий зачіпкою було те, що після всіх кривавих подій, що відбуваються в будівлі, футболка Владислава залишилася чистою. Відчуття, що він переодягався в проміжках між вбивствами. Навколо була гар і кров, а на світлій футболки ніяких слідів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще


"Це фальшивка(фото-відео) 100%, або пацана використовували в темну або ще як. Ясно, чия робота. А ось кого призначать відповідати за їх злочин", – підкреслив блогер.
Більшість схиляються до думки, що просто в мережу потрапило фальшиве фото. Ще один момент: сходи, зображена на відео, не відповідає таким, які встановлені в самому технікумі. Ще цікаво, де він зберігав патрони, які йому повинні обов'язково стане в нагоді. Ніякої сумки або відділення на фото немає.

Складається неоднозначна картина. Як ніби фото постановочне. Самі черевики, які начебто теж тільки з магазину, дивно зашнуровані. Зазначають, що не можна навіть сказати, що він в них ходив на вулиці.

"Це стрілок, як клоун ряджений. Майка Ненависть, на руці незрозуміла рукавичка з відрізаними пальцями, у вухах беруші. На ногах нові берци", "Постановка", "до Речі, якщо б він стріляв собі в голову з рушниці, то в нього не вистачало б пів голови", "А де калюжа крові? По коридорах калюжі, а тут пів голови має знести, артерію порвати, а крові немає! Я описував в молодості самостріл в кімнаті, хлопець зарядив, а потім собаку хотів відігнати і в підлогу прикладом ударив. Так кровищи було, хоча він вижив. На стелі, стінах, шматки плоті", – прокоментували в мережі.


Зазначимо, що керченський стрілець вбив 21 людину, ще кілька десятків постраждалих опинилися в лікарні. Після всього цього молодий хлопець покінчив з собою. Його фото потрапило в мережу, за інформацією російських ЗМІ, з камер спостереження.

Як повідомляв портал "Знай.uа" йде вбивати: в мережі показали кадри за секунди до керченської трагедії.