Правоохоронці Венесуели були шоковані, коли зупинили судно

Як виявилося, екіпаж перевозив наркотики у великій кількості. Відомо, що судно курсувала за маршрутом під прапором Панами.


Як пишуть місцеві ЗМІ, в ході перевірки виявили 147 кілограм кокаїну. Наркотики були розфасовані по упаковкам. Так, всього нарахували 124 однакових запакованих пакетів.


Також відомо, що один з числа екіпажу був громадянин України. За інформацією ЗМІ, виявили справжній клондайк під час "підводного інспекції" в бухті Хусе.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще


За попередньою інформацією, наркотики перевозили в Бельгію. Крім українця, який опинився на суді, були і представники інших країн.

Так, в їх число увійшли 13 філіппінців і три громадянина РФ. Усім їм висунули звинувачення в незаконному зберіганні та перевезенні наркотичних речовин. Остаточне рішення винесе суд.
Зазначимо, що покарання за подібні порушення закону можуть бути серйозними, оскільки мова йде про організовану транспортуванні в другу країну.

Відзначимо, що в Перу влада бореться з наркоторговцями цікавим способом. Всі вилучені наркотичні речовини просто спалюють або позбавляються від них іншим способом. Такі заходи вони вважають найбільш правильними і результативними. Так, нещодавно влада спалили близько 25 тонн наркотиків.

Нагадаємо, раніше в Чорному морі загадково потонув теплохід: що сталося. В Чорному морі в 80 кілометрах від берега захопленого Російською Федерацією Криму за межами територіальних вод країни затонув теплохід під прапором Панами, що перевозив металобрухт.


Як повідомляв портал "Знай.uа" Україна виставила на продаж арештоване судно "Норд".


"Знай.uа" писав, українська Атлантида: на дні Чорного моря знайшли дещо унікальне. Буквально нещодавно українська науково-дослідна експедиція знайшла в північно-західній частині Чорного моря затонулі судна і літаків.