У суботу, 20 жовтня у Черкаській області сталося страшна ДТП за участю фури. В результаті аварії постраждали школярі з селища Рокитне Київської області.


Цю інформацію повідомила речник Управління патрульної поліції регіону Зоя Вовк. Двоє дітей були госпіталізовані. 13-річна дівчинка померла в лікарні.


Помічник начальника ГУ ДСНС в Черкаській області Костянтин Проценко на своїй сторінці в Facebook написав, що аварія трапилася близько 16:20 на 155-му кілометрі траси Київ — Одеса.
Відомо, що з вантажівкою зіткнувся мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter у салоні якого знаходилися 17 дітей і троє дорослих. Всі вони поверталися з екскурсії в Уманський парк "Софіївка".


Проценко розповіла, що стан водія автобуса медики оцінюють як важкий. Крім того, одна зі школярок також реанімована.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще


Дивіться: ДТП на Черкащині

З*явилося відео з місця дорожньо-транспортної пригоди на трасі Київ-Одеса під Жашковом, за участі вантажівки ДАФ та автобуса з групою школярів.

Geplaatst door Konstantin Protsenko op Zaterdag 20 oktober 2018


Нагадаємо, на залізниці у Кривому Розі зіткнулися два потяги.
Як повідомляв Знай.ua, українці потрапили у ДТП у Польщі.
Також Знай.ua писав, Зайцева може уникнути покарання за харківську трагедію.