В Польщі сталася трагедія, в якій постраждали українці

ДТП

За попередньою інформацією, водій легкового автомобіля не впорався з керуванням або проігнорував правила безпеки під час руху. В результаті це призвело до зіткнення з мікроавтобусом.

Повідомляється, що дорожньо-транспортна пригода сталася неподалік села Нова Кисова, що на північному заході Польщі.


За інформацією польських ЗМІ, постраждали вісім людей. Серед них були й українці, які приїхали в чужу країну на заробітки. Як прокоментували пізніше цей випадок в поліції, водій авто Volkswagen Passat, намагався випередити мікроавтобус. Через необережне маневру постраждали люди.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також відомо, що за кермом легковика був 22-річний житель Косьцерського повіту Поморського воєводства. За медичною допомогою звернувся 28-річний водій мікроавтобуса і сім пасажирів. Серед постраждалих – жителі України і Пакистану.

Найімовірніше, вони добиралися на роботу, адже всі приїхали в Польщу на заробітки. Один пасажир отримав серйозні травми, що його забрали на рятувальному вертольоті. Інших госпіталізували з місця.

Нагадаємо, раніше зірка " Дому-2 потрапила в жахливу аварію: перші подробиці.


Як повідомляв портал "Знай.uа" українцям пояснили, як винуватцям жахливої ДТП вдасться уникнути покарання. Напередодні чергового судового засідання по справі смертельного ДТП у Харкові, фігурантами якої є Олена Зайцева і Геннадій Дронов, стало відомо, що підозрюваних можуть відпустити під домашній арешт.


"Знай.uа" писав, що сталася кривава трагедія в Кривому Розі: два переповнених потяги зіткнулися лоб в лоб, купа трупів.