У справі "керченського стрілка" нещодавно з'явилися нові несподівані подробиці. Експерти заговорили про те, що давно у всіх на устах, ще від самого моменту трагедії.


Припускають, що у 18-річного Владислава Рослякова, котрий ймовірно і влаштував бійню у політехнічному коледжі, були серйозні психічні відхилення. Такої думки дотримуються і силові структури, повідомляє Politeka.


Відповідний висновок зробили на підставі попереднього аналізу його поведінки, а також показів вчителів і характеристики знайомих. Поки невідомо, яким чином психічно неврівноважений підліток зміг отримати дозвіл на володіння зброєю.

Влад Росляков
Влад Росляков

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Питання, як йому видали довідку для отримання дозволу на зброю, в цьому випадку буде вивчатися", – відзначило джерело, додавши, що на обліку у психіатра Росляков ніколи не перебував.

Влад Росляков
Влад Росляков

При цьому експерти підкреслюють, що остаточні висновки по психічному стану будуть зроблені за підсумками посмертної психолого-психіатричної експертизи.

Теракт у Керчі
Теракт у Керчі


Цікаво, що версія про суїцид Владислава Рослякова, який влаштував бійню в політехнічному коледжі в Керчі, отримує все більше спростувань.

Теракт у Керчі
Теракт у Керчі

Експерти вже відкрито починають говорити про те, що керченського стрілка насправді вбили. Історія про самогубство Рослякова може виявитися черговою приманкою Кремля для відволікання уваги суспільства.


Дивіться: вибух у Керчі, кадри з політехнічного коледжу


Нагадаємо, бабуся Владислава Рослякова озвучила власну версію щодо інциденту у Керчі.
Як повідомляв Знай.ua, батько "керченського стрілка" Ігор Росляков вперше заговорив на камеру.
Також Знай.ua писав, дівчина Рослякова пояснила, чому він влаштував стрілянину та вибух у Керчі.