17 жовтня опівдні в Керченському політехнічному коледжі прогриміли стрілянина і вибухи. Студент 4 курсу Владислав Росляков напав на своїх однокурсників і викладачів, а потім покінчив з собою.

У мережі з'явилося інтерв'ю з бабусею стрілка - Таїсією Росляковою.

Бабуся Владислава Рослякова

Повідомляється, що про те, що її онук убив більше 10 осіб жінка дізналася лише від журналістів.

"Що Владик накоїв? Знаю, що щось погане. І що його більше немає в живих. Вчора слідчі були, перевернули всю квартиру. Питала у них, що онук зробив. Толком нічого не сказали, похмурі якісь були", - сказала вона журналістам.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Владислав Росляков
Владислав Росляков

Після того, як жінка дізналася, що Владислав застрелив 19 чоловік, вона не стрималася і ледь не втратила свідомість. Жінка довго не могла повірити, що це зробив її онук.

Потім почала розповідати про те, яким пам'ятає онука.

"Знаєте, Владик такий добрий, чуйний, він завжди допомагав мені по господарству. Не те, що його батько. Папка його пив не просихаючи. І коли Владик був у п'ятому класі, мати взяла дитину і пішла від чоловіка на квартиру".

Жінка розповіла також про дивну поведінку онука за місяць до трагедії.

"Тиждень тому ми бачилися, настрій у нього гарний був. Правда, знаєте, що зараз мені здається дивним? Десь за місяць до всього цього, внук прийшов до мене і забрав всі сімейні фотографії. Витягнув їх з альбомів. До папки зайшов, у нього теж всі картки забрав. Сказав, що хоче їх перефотографувати і новий альбом".

За розповідями бабусі, в дитинстві керченський стрілок був активною дитиною.

"Рот не закривався, весь час базікав. Все, що бачив поруч – все коментував, а коли підріс, став замкнутим, тихонею. Нічого не розповідав. У школі вчився так собі. А коли йому купили ноутбук, Владика взагалі з дому витягнути на вулицю стало неможливо. А ось плани на майбутнє будував. Після коледжу хотів піти служити за контрактом. В армію його тягнуло", - розповіла бабуся.

теракт в Керчі
теракт в Керчі

Нагадаємо, Аркадій Бабченко зробив страшне пророцтво жителям Криму.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" ЗМІ розповіли про матір керченського терориста.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що "керченський стрілок" виявився фанатом "російського світу".