Літак лоукостера Wizz Air, що здійснював переліт з Грузії в Польщі, екстрено сів у Румунії через повідомлення про бомбу на борту, залишеного таємничою грузинкою. Про це в четвер, 25 жовтня, повідомляє видання Daily Mail.

Літак рейсу Кутаїсі-Варшава, здійснив аварійну посадку в Бухаресті після того, як в грузинський аеропорт зателефонувала жінка і попередила про загрозу теракту, давши детальний опис бомби.

Відомо, що літак приземлився у Отопені у четвер, 25 жовтня, о 16:20 і був припаркований в ізольованій частини аеродрому. З повітряного судна евакуювали 173 пасажирів у 16:25.

"Проводяться спеціальні процедури, які доставляють пасажирів до кінцевої зони посадки", - повідомили правоохоронці.
Відомо, що про загрозу вибуху повідомили по телефону жінка з аеропорту Кутаїсі (Грузія).

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Всі 173 пасажири і екіпаж були евакуйовані. Поліція перевіряє літак і багаж на його борту. Є бомба на борту, або дзвінок виявився «пустушкою», поки невідмо, на місці працюють вибухотехніки і правоохоронні органи.

Візз Ейр по праву називається самим вигідним і безпечним лоукостером, але чи можна вважати його безпечним тепер, якщо співробітники авіакомпанії допускають подібні випадки? Сподіваємося, що дзвінок був звичайним телефонним хуліганством і замінування літака в дійсності не відбулося.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що знаменитий лоукостер Wizz Air готовий «Підкинути» українців до Європи за копійки. Авіаперевізник встановив рекордно низьку ціну на свої послуги. Тепер квитки в декількох напрямках коштують всього 45 євро.

Також раніше повідомлялося, що в аеропорту Женеви літак екстрено сів через задимлення. Пасажири були в паніці, а що конкретно сталося, ви можете дізнатися з нашого недавнього матеріалу.

Любителям бюджетних подорожей з WizzAir слід знати про деякі нововведення авіакомпанії. Так, 10 жовтня повідомлялося, що були змінені правила перевезення багажу. Дізнайтеся, як пакувати та оформляти багаж, щоб не нарватися на солідний штраф і не зіпсувати собі цим подорож.

Крім зміни у правилах перевезення багажу, були також змінено правила реєстрації пасажирів. Тепер у пасажирів є 48 годин, щоб пройти реєстрацію. Якщо раніше онлайн-реєстрація пасажирів могла тривати протягом 15 днів, то тепер на те, щоб зареєструватися, відведено лише дві доби.