Популярна угорська авіакомпанія Wizz Air значно скоротила час безкоштовної реєстрації для зворотних рейсів.

Про це інформують на сайті авіаперевізника.

Якщо раніше за бронювання, які включали перельоти в обидва боки, на зворотний рейс мандрівник міг пройти онлайн-реєстрацію за 15 днів до вильоту, то тепер на ті рейси, де за квитками, в яких пасажир не оформив послугу вибору місця, термін відкриття реєстрації скорочено всього до двох діб.

У PR-службі авіакомпанії не прокоментували це нововведення, хоча до адміністрації з поясненням звернулися ще 4 жовтня.

аеропорт

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нові правила означають, що тепер без оплати вибору місця пасажири не можуть пройти реєстрацію на зворотний рейс і роздрукувати посадочні талони вдома, якщо поїздка не перевищує 15 днів.

Мандрівники, які купили квитки за тарифами з включеним вибором місць або докупили цю послугу окремо, як і раніше можуть реєструватися на рейс за 30 днів до вильоту.

Одеський аеропорт відкриває новий напрям

Авіакомпанія "Одеса" вирішила відкрити рейс Одеса - Ізмаїл в 2019 році. І хоча аеропрт Ізмаїла переживає занепад останні уже майже 10 років, втім злітно-посадкова смуга знаходиться у задовільному стані та може приймати літаки. Українцям обіцяють зробити ремонт аеропорту.

Нагадаємо, німецький пасажирський літак здійснив аварійну посадку в аеропорту Туреччини. Судно авіакомпанії Germania після приземлення не змогло вчасно зупинитись і викотилосьза межі злітно-посадкової смуги.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сербія скасувала візовий режим. Тепер українці зможуть без проблем подородувати до Сербії та перебватитам протягом 90 днів.

Також Знай.ua писав про те, що у Сполучених Штатах розбився найновіший та найдорожчий літак в історії. Винищувач F-35, приблизною вартістю в 100 мільйонів доларів, упав у Південні Кароліні. Наразі причини інциденту з'ясовуються.

Дивіться: як авіаперевізник познущався з українських пасажирів