Відомий угорський лоукостер Wizzair знову змінив правила перевезення багажу. Нові правила вступають в дію з 1 листопада 2018 року. Тепер на борт літака пасажири зможуть безкоштовно пронести лише маленьку сумку розміром 40х30х30 сантиметрів. Її вага не повинна перевищувати 10 кг. Якщо розміри і вага не відповідають нормі, з пасажира буде стягуватися додаткова плата.

Габарити повинні бути саме такими, щоб ручна поклажа змогла поміститися під сидінням пасажира, який буде сидіти спереду. Варто зазначити, що на даний момент габарити ручної поклажі складають 55х40х20 см. Вона здається у багажне відділення, але без додаткової плати.

Компанія повідомила, що нововведення – це спосіб прояву турботи про пасажирів. Більшість туристів найчастіше відправляються в нетривалі подорожі. А значить, їм просто не потрібно возити з собою величезні валізи. Варто відзначити, що рейси затримують найчастіше саме з перевезенням багажу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пасажири, які замовили платну послугу пріоритетної посадки, як і раніше зможуть брати в салон літака ручну поклажу розміром 55х40х23 см і додаткову сумку з габаритами 40х30х20 див.

Портал "Знай.иа" писав про новому лакшері готелі Барселони

А також розповідав про нових напрямках полярних круїзів

Нагадаємо, що робити, якщо ви втратили телефон на борту літака