Популярний італійський лоукостер Ernest Airlines подарує українцям новий маршрут. Лоукостер планує з 21 березня 2019 року відкрити ще кілька напрямків за маршрутами Харків-Рим та Київ-Мілан.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Також з'явилася інформація, що можливість придбати квитки за новими напрямками з'явиться вже наступного тижня. Так, ціна квитка стартує від 45 євро в одну сторону, ручна поклажа й податки входять у вартість. Вильоти здійснюватимуться по четвергах, п'ятницях та неділях.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Ми раді, що зуміли досягти домовленості з італійською лоукост-авіакомпанією, і тепер кожен бажаючий зможе відправитися прямими рейсами в два ключових міста Італії", – повідомили у прес-службі Центру транспортних стратегій України (ЦТС).

На сьогодні Ernest Airlines літає зі Львова в два аеропорти Мілану, Риму, Неаполю та Венеції. З аеропорту Києва їм. Сікорського – до Риму, в два аеропорти Мілану, Неаполю та Болонью.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий угорський лоукостер Wizzair знову змінив правила перевезення багажу. Нові правила вступають в дію з 1 листопада 2018 року. Тепер на борт літака пасажири зможуть безкоштовно пронести лише маленьку сумку розміром 40х30х30 сантиметрів. Її вага не повинна перевищувати 10 кг. Якщо розміри і вага не відповідають нормі, з пасажира стягуватиметься додаткова плата.

Габарити повинні бути саме такими, щоб ручна поклажа змогла поміститися під сидінням пасажира, який буде сидіти спереду. Варто зазначити, що на даний момент габарити ручної поклажі складають 55х40х20 см. Вона здається в багажне відділення, але без додаткової плати.

Варто нагадати, що ірландський лоукостер Ryanair запускає розпродаж квитків. Тепер з Києва та Львова в Європу можна дістатися від 10 євро. За даними перевізника, квитки за такою ціною можна придбати з Києва у Бидгощ, Гданськ, Краків, Познань, Стокгольм, Варшаву, Вроцлав, Братиславу та Вільнюс. Також за €12 продають квитки з Києва в Лондон, за €22 – з Києва до Берліна і за €45 – з Києва до Барселони. Квитки зі Львова за €10 продаються до Дюссельдорфа, Кракова, Меммінгена, Варшави та Лондона.

Нагадаємо, в Європу вже не цікаво: одеська авіакомпанія відкриє унікальний рейс.

Як повідомляв Знай.uа українському лоукостеру дали зелене світло в Європу.

Знай.uа писав, Ryanair скасував сотні авіарейсів.