В Одесі невідомі напали та пограбували чоловіка-викладача, який є зіркою Youtube.

Цю інформацію повідомили у прес-службі поліції в Одеській області.

Відомо, що потерпілому було 64 роки.

"Троє злочинців під залізничним мостом на вулиці Люстдорфська дорога штовхнули 64-річного чоловіка і відібрали велосипед" прес-служба поліції

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Зазначимо, що у повідомленні йдеться про викладача фізики Павла Віктора, якого називають зіркою Youtube, адже канал має більше 130 тисяч дописників. Після нападу, 64-річному чоловікові довелося звернутися до медиків.

"Потерпілий самостійно звернувся за медичною допомогою з тілесними ушкодженнями, отриманими в результаті падіння з велосипеда. Поліцейським про інцидент розповіли лікарі" прес-служба поліції

Відео з YouTube-каналу Павла Віктора.

Нагадаємо, в Китаї озброєна ножем 39-річна жінка проникла на територію одного з дитячих садків і накинулася на його вихованців. Діти в той час робили зарядку на вулиці.

За останньою інформацією, були поранені, щонайменше, 14 дітей. Постраждалих доставили в лікарню. Жахливий інцидент стався вранці в п'ятницю, 26 жовтня, в китайському місті Чунцин. Нападницю знешкодили охоронці. Чому жінка зважилася на такий вчинок - невідомо.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в Києві група невідомих жорстоко побила керівника молодіжного крила "Радикальної партії" Олега Ляшка, Ігоря Бєлова. Про це на сторінці в Facebook повідомив його колега Дмитро Лінько.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в Святошинському районі Києва, на бульварі Кольцова, місцеві жителі самостійно затримали машину підозрюваних в розбійному нападі. За даними правоохоронців, невідомий викрав з іномарки близько 800 тисяч гривень.