У суботу, 27 жовтня, у міжнародному аеропорту Одеси сталася небезпечна пригода, яка могла завершитися трагедією.

Про це пишуть місцеві ЗМІ із посиланням на відділ комунікації поліції Одеської області.

За повідомленням правоохоронців, з літака, що відправлявся за рейсом "Одеса - Дубаї", через задимлення евакуйовано усіх пасажирів, а рейс тимчасово затримано.

У міжнародному аеропорту Одеси з літака, що відправлявся за рейсом "Одеса - Дубаї", через задимлення евакуйовано усіх пасажирів, рейс тимчасово затримано. Надзвичайна подія сталася під час зльоту "Боїнга", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Постраждалих внаслідок НП немає, наразі аеропорт працює у штатному режимі.

Відповідно до даних онлайн-табло аеропорту "Одеса", літак на Дубаї мав вилетіти о 14:40. Наразі, згідно з повідомленням, посадку на рейс завершено.

Нагадаємо, у середу, 24 жовтня, в Сполучених Штатах на каліфорнійському півдні розбився одномоторний літак з хрестом Люфтваффе.

авіакатастрофа в США
авіакатастрофа в США

Звалилося судно на трасу №101, на борту, крім пілота, більше нікого не було.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, чоловік вижив. Єдине що - залишився без волосся: вони просто згоріли. У повідомленні наголошується, що під час аварії не постраждав жоден автомобіль, який у цей момент знаходився на трасі. Аби ліквідувати наслідки аварії, правоохоронці перекрили обидві смуги.


Як повідомляв раніше Знай.ua, у вівторок, 23 жовтня, в міжнародному нью-йоркському аеропорту LaGuardia сталася НП: після посадки під час руху до терміналу зіткнулися між собою два літаки.

У Нью-Йорку зіткнулися літаки
У Нью-Йорку зіткнулися літаки

Про це йдеться в повідомленні служби CBC News, яка посилається на Руді Кінга - представника департаменту поліції Нью-Йорка і Нью-Джерсі.

"Літак авіакомпанії Air Canada стояв на посадковій смузі, коли літак Республіканських авіаліній зачепив його крило при спробі розвороту", - повідомляє служба.


Також Знай.ua писав про те, що у Вінницькій області, де у вівторок, 16 жовтня, розбився військовий винищувач Су-27, цілодобово працюють правоохоронці.