У вівторок, 23 жовтня, в міжнародному нью-йоркському аеропорту LaGuardia сталася НП: після посадки під час руху до терміналу зіткнулися між собою два літаки.

Про це йдеться в повідомленні служби CBC News, яка посилається на Руді Кінга - представника департаменту поліції Нью-Йорка і Нью-Джерсі.

"Літак авіакомпанії Air Canada стояв на посадковій смузі, коли літак Республіканських авіаліній зачепив його крило при спробі розвороту",
- повідомляє служба.

Після зіткнення обидва залізних судна продовжили рух до пасажирських виходів самостійно. Поки що інформації про постраждалих в результаті інциденту не надходило.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Федеральне управління цивільної авіації США має намір провести розслідування аварії", – повідомили а правоохоронних органах.

Наголошується, що один літак прилетів із Сент-Луїса (штат Міссурі), а другий - з Торонто.

Раніше повідомлялося, що в Хартумі зіткнулися два українських літака Антонов Ан-26 і Антонов Ан-32 Повітряних сил Судану. За даними місцевих ЗМІ, інцидент стався в аеропорту столиці країни, 3 жовтня.

На відео видно, як один з літаків на посадковій смузі протаранив інший. Точно невідомо, чи були жертви в результаті катастрофи і взагалі, яка причина – помилка пілота або несправність на борту.

Варто нагадати, що мережу сколихнула новина про те, що 28 вересня в Південній Кароліні (США) сталася жахлива авіакатастрофа за участю літака. Про це розповів Daily Mail. Як повідомило джерело, аварія сталася тому, що літак виїхав за межі посадкової смуги, а після цього у нього відвалилася носова частина.

У результаті аварії обидва пілоти загинули на місці, а літак розбився на три частини при посадці. Крім того, вже відомо про те, що на борту літака перебувало подружжя, однак про їхній стан поки немає інформації. Інші постраждалі були направлені до лікарні.

Нагадаємо, в мережі показали фото і відео з місця авіакатастрофи в Росії.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", ООН назвала кількість жертв Путіна на Донбасі.

Також "Знай.uа" писав про те, що Путін відповість за МН17: Турчинов прокоментував нахабний фейк Кремля.