У середу, 24 жовтня, в Сполучених Штатах на каліфорнійському півдні розбився одномоторний літак з хрестом Люфтваффе. Звалилося судно на трасу №101, на борту, крім пілота, більше нікого не було.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, чоловік вижив. Єдине що - залишився без волосся: вони просто згоріли. У повідомленні наголошується, що під час аварії не постраждав жоден автомобіль, який у цей момент знаходився на трасі. Аби ліквідувати наслідки аварії, правоохоронці перекрили обидві смуги.

З'ясувалося, що повітряне судно належить компанії Condor Squadron, яка займається відновленням літаків часів Другої світової війни. Керівник компанії Кріс Рашінг похвалив пілота, заявивши, що той виконав "відмінну роботу": успішно посадив літак, і при цьому не пошкодив машини на трасі.

Як звуть пілота-героя, поки що невідомо. Рашінг зазначив, що він працює в авіакомпанії "Alaska Airlines" і це був тренувальний політ. Через що сталася аварія, ще належить з'ясувати.

Варто нагадати, що мережу сколихнула новина про те, що 28 вересня в Південній Кароліні (США) сталася жахлива авіакатастрофа за участю літака. Про це розповів Daily Mail. Як повідомило джерело, аварія сталася тому, що літак виїхав за межі посадкової смуги, а після цього у нього відвалилася носова частина.

У результаті аварії обидва пілоти загинули на місці, а літак розбився на три частини при посадці. Крім того, вже відомо про те, що на борту літака перебувало подружжя, однак про їхній стан поки немає інформації. Інші постраждалі були направлені до лікарні.

Нагадаємо, в мережі показали фото і відео з місця авіакатастрофи в Росії.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", ООН назвала кількість жертв Путіна на Донбасі.

Також "Знай.uа" писав про те, що Путін відповість за МН17: Турчинов прокоментував нахабний фейк Кремля.