У Києві на Великій Васильківській, 44, біля бару Signal сталася стрілянина. Чоловік з дівчиною на машині Maybach прострелили хлопцеві ногу і поїхали. Це сталося у п'ятницю, 26 жовтня, близько 22:30. Про подію повідомляє Информатор з місця подій.

Очевидці розповіли, що правопорушники заїхали на тротуар біля бару. Перехожі стали обурюватися такому способу паркування, але ”мажори” вийшли з машини і зав'язалася бійка. У розпал бійки хлопець дістав предмет, схожий на пістолет, що стріляв гумовими кулями і вистрілив у ногу свого опонента.

Після цього, пара сіла назад в автомобіль і зникла у невідомому напрямку.
В результаті попадання гумової кулі, у хлопця відкрилася сильна кровотеча. Його забрала машина швидкої допомоги. На місці працювали два екіпажі патрульної поліції і медики. Деталі пригоди встановить слідство.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на кордоні з Румунією троє українців зловили кулі після конфлікту з прикордонниками. Інцидент стався в селі Селятин, прикордонники стверджують, що місцеві жителі напали першими, словесні попередження на них не подіяли і довелося відкрити стрілянину. В результаті троє місцевих жителів опинилися в лікарні.

Також раніше Знай.uа писав про бійку в Миколаївському тролейбусі. Відео знімала жінка, яка їхала разом із 17-річною дочкою і стала учасницею конфлікту, який переріс у масову бійку. Як мінімум двоє чоловіків і три жінки зчепилися між собою. Відео за кілька днів облетіло мережу. Дізнайтеся з нашого матеріалу, чим закінчилася історія і також дивіться відео бійки.

Нагадаємо про ще одну страшну подію – в окупованій Авдіївці Донецької області страшна смерть немовляти вразила місцевих жителів. Святкування дня народження його матері трагічно закінчилося для дитини. Труп малюка знайшли в під'їзді, загорненим у ковдру, як він туди потрапив – невідомо. Поліція встановлює деталі події, мати затримана. Поліцейським і суду належить визначити, яку статтю інкримінувати жінці – недбалість при виконанні батьківських обов'язків або умисне вбивство малолітньої дитини.

Варто відзначити, що крім загиблого дитини у жінки вже є п'ятирічна дочка, яка живе разом з бабусею, оскільки жінка була позбавлена батьківських прав по відношенню до неї. Тому невідомо, чи має право взагалі створіння, що допустило таку трагедію, називатися матір'ю.