У понеділок ввечері, 22 жовтня, в Авдіївці Донецької області святкування дня народження мами обернулося смертю її двомісячної дитини.

Про це повідомляє обласна прокуратура.

Наразі вже відомо, що жінка відзначала своє 36-річчя у компанії друзів, де протягом свята було гамірно. Після відходу друзів вона відразу ж лягла відпочивати не впевнившись, що з маленькою дитиною було все добре.

Проте після того, як вона прокинулась дитини у квартирі вже не було, через що мати відразу ж викликала поліцію.

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

"Після вдалого застілля гості розійшлися, мати пішла відпочивати, а прокинувшись о 6:20, не знайшла поруч з собою дитину. Пошуки хлопчика в квартирі успіху також не дали, тому жінка викликала поліцію", - зазначили у відомстві.

Проте, коли силовики прибули за адресою вони відразу ж на порозі квартири помітили загорнуте у ковдру бездиханне тіло дитини. За інформацією ЗМІ видимих фізичних травм на тілі дитини не було помітно, проте остаточну причину смерті має вказати судово-медична експертиза.

Варто відзначити, що крім загиблої дитини і жінки вже є п'ятирічна дочка, яка живе разом з бабусеє, оскільки жінка була позбавлена батьківських прав по відношенню до неї.

Разом з тим варто відзначити, що прямо під час святкування дитячого Дня народження сталася кривава перестрілка, у результаті якої загинули четверо людей.

У повідомленні йдеться, що інцидент стався у США в місті Тафт, штат Техас. Інформацію повідомили у департаменті громадської безпеки США.

Джерело зазначає, що перестрілка сталася через сварку між двома родинами під час дня народження однорічної дитини.

Двоє підозрюваних у стрілянині втекли, але незабаром поліція повідомила про затримання одного з них – 20-річного хлопця. Другий підозрюваний – 37-річний батько затриманого молодика поки не затриманий.

Правоохоронці зазначають, що жертвами перестрілки стали четверо чоловіків у віці від 20 до 62 років. Всі вбиті-дід і три його онуки-з однієї родини.

Унаслідок шокуючого кривавого інциденту іще одна людина отримала поранення. За даними місцевих ЗМІ, це батько трьох убитих. Медики додають, що наразі чоловік перебуває у критичному і шоковому стані, однак, загрози його життю немає.

Нагадаємо, сім'я з немовлям потрапила у смертельну ДТП.

Як повідомляв "Знай.ua", загорнутий у ковдру труп посеред Києва до смерті налякав мешканців.

Також "Знай.ua" писав, що посеред траси знайшли ліжко з трупом під ковдрою.

На Миколаївщині через недбалість комунальників ледь не загинула дитина