В окупованому путінськими бойовиками Криму сталася страшна трагедія. У Сімферополі через людську байдужість померла дитина.

Про це стало відомо завдяки повідомленню блогера RoksolanaToday&Крим у Twitter.

"Всі йдуть на війну. Ніколи про дітей думати", "Скільки років прокляті бендери мучили кримчан медсестрами в школах. І тільки в рідній говені від цього жаху вдалося врятуватися", "В цій історії батьки можуть звинувачувати тільки себе. Вчителі ніякої допомоги надати не могли, "Сальбутамол" або інший бронходилататор повинен бути у дитини, що хворіє на астму завжди - це і є швидка допомога до приїзду "швидкої", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в селищі Мізоч Рівненської області отруїлися 22 вихованця школи-інтернат. Про це повідомляється на сайті Рівненського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Як повідомляється, причиною отруєння став спалах кишкової інфекції. Медикам довелося госпіталізувати 24 людини, 22 з яких діти. Серед них 16 людей доставлені в лікарні, ще 8 знаходяться на амбулаторному лікуванні. Згідно з розслідування збудником масового отруєння стала сальмонела ентеритидіс.

"Збудник було виявлено у хворих, в охолодженому сирому м'ясі і на робочих поверхнях харчоблоку (поличка холодильника, терка для варених овочів, лоток для сирого м'яса)", - повідомляють у центрі.

Варто нагадати, що у Миколаєві померла дитина, яку поклали у "Вікно життя" Першотравневої лікарні. Така інформація надійшла від миколаївського облздраву на офіційному сайті.

"Незважаючи на всі зусилля лікарів Миколаївщини, дитина, яку нещодавно залишили у "Вікні життя" Пешотравневої лікарні і пізніше передуну до обласної дитячої клінічної лікарні, загинула. Медики зробили все, що було в їх силах, щоб врятувати дитину, надали необхідну медичну допомогу в повному обсязі", - відзначають в облвідділі.

Нагадаємо, літак з Лондона привіз доньку мільйонера на той світ.

Як повідомляв Знай.uа українців косить небезпечна інфекція, серед жертв дитина.

Знай.uа писав, смертельна інфекція відправила українців до реанімації.