У неділю, 7 жовтня, у Дніпровському районі Києва біля однієї з багатоповерхівок під балконом перехожі знайшли труп чоловіка, загорнутий у ковдру. Це сталося на вулиці Ярослава Гашека.

Як повідомляє "Інформатор", на вигляд загиблому близько 40 років. За попередніми даними, це людина без певного місця проживання.

Поруч з тілом лежали сумки, а сам чоловік був закутаний відразу у декілька ковдр. Явних ознак насильницької смерті правоохоронці не виявили, як і будь-яких тілесних ушкоджень. Ймовірно, чоловік помер уві сні.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Особу загиблого наразі встановлюють правоохоронці.

В Днепровском районе Киева обнаружили труп мужчины

Geplaatst door Информатор Киев op Zondag 7 oktober 2018

Раніше стало відомо про жахливу подію на Буковині. Вихователька з особливою жорстокістю побила дитину. Як з'ясувалося, жінка хотіла "заспокоїти" її, нагодувавши незрозумілими пігулками. Пізніше з'ясувалося, що поскаржилася на виховательку мама постраждалого малюка.

Стало відомо, що хлопчик був побитий ще в кінці минулого місяця, проте повідомили про це нещодавно. Для з'ясування деталей виховательку попросили прийти на засідання комітету по її справі. Однак вона не вважала за потрібне.

Також у Києві сталося жорстоке вбивство. Відзначається, що подію зафіксували на Русанівці. Місцеві жителі розповіли, що в даному районі незаконно в будинку оселилося багато ромів. Випивши, двоє з них щось не зуміли поділити. Коли більш-менш з'ясували відносини, один із чоловіків відправився спати.

Уві сні на чоловіка було скоєно напад. Вся кімната була в крові. Чоловіка вбили за допомогою молотка і ударів по голові. Люди зазначають, що не вперше цигани влаштовують подібне. Вони просять захистити їх від такого сусідства.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Черкасах підліток скоїв загадковий суїцид.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", що моторошне самогубство школярок налякало українців.

Також "Знай.uа" писав про те, що у Києві містично загинула школярка.