У Китаї сталася моторошна трагедія

Як стало відомо з офіційних джерел, автобус з пасажирами впав у річку з 60-метрового мосту. Повідомляється, що при цьому він поринув ще на 50 метрів під водою. На момент події у транспорті знаходилися люди.


За попередньою інформацією, це сталося близько 10 години ранку у південно-західній частині Китаю, місто Чунцин. На мосту завжди організовано досить щільний рух транспорту. Як з'ясувалося, автобус злетів з мосту через серйозного зіткнення з автомобілем. Він рухався на зустрічній смузі з чотирма можливими смугами руху.


Поки нічого невідомо, скільки людей на той момент знаходилися в салоні. Згідно з оновленою інформацією, рятувальники повідомляють тільки про тіла двох людей, які вдалося дістати з води. Водолази продовжують розслідувати морські глибини. Через час буде відома повна картина трагедії, скільки ж людей загинуло в результаті жахливої події.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Напомним раніше повідомлялося, що в суботу, 27 жовтня, в Кривому Розі сталося жахливе ДТП, під час змагань гоночних авто. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на Криворізьке відділення Національної поліції. У повідомленні сказано, що під час змагань "Перегони на виживання" водій гоночного автомобіля не впорався з керуванням, з'їхав з траси і врізався в глядачів.

В результаті зіткнення постраждали четверо осіб: двоє дітей і двоє дорослих. Їх з тяжкими тілесними ушкодженнями доставили до лікарні Кривого Рогу. Шокуюче відео опублікували в мережі очевидці.

Нагадаємо, вертоліт з власником легендарного футбольного клубу звалився на очах у всіх, перші кадри жахливої трагедії.

Як повідомляв Знай.uа, Україну сколихнуло криваве ДТП, багато загиблих.

Знай.uа писав, трагічне ДТП: водія, який влетів у натовп, добили на місці.