У понеділок, 29 жовтня, стало відомо про затримання у Дніпрі особливо небезпечного злочинця з Росії та його спільників, на рахунку яких декілька убитих українців.

поліція
поліція

Про це пишуть журналісти із посиланням на повідомлення першого заступника глави Нацполіціі В'ячеслава Аброськіна.

Поліцейські Дніпропетровщини кілька днів тому затримали громадянина РФ і його подільників, які вбили з початку року п'ятьох громадян України.

"Вбивали, відрізали вуха, які віддавали собакам, а трупи закопували у дворі будинку, де жили. На запитання чому вбивали - вони не можуть відповісти. Щоразу все починалося із спільного розпивання алкогольних напоїв, потім образи, з їх слів, а далі - вбивство і ховали труп", - повідомив Аброськін.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак поліції вдалося вистежити небезпечну банду.

"Це могло ще тривати, але завдяки роботі поліції Дніпропетровщини конвеєр вбивць зупинений. Спасибі поліцейським за службу!", - написав заступник голови Нацполіціі.

"Звірі ... за таке - довічне або розстріл!", - пишуть в коментарях під постом користувачі.

Нагадаємо, у столиці Росії ФСБ затримала шістьох бойовиків "ІД", які нібито готували теракти в Москві з застосуванням вогнепальної зброї і СВУ.

ФСБ
ФСБ

Про це повідомляють російські ЗМІ. Зазначається, що фінансували осередок емісари в Сирії.

Російська Федеральна служба безпеки Росії разом з оперативниками МВС і бійцями Росгвардії накрили і знешкодили осередок терористичного угрупування "ІД". Операція силовиків була проведена в Московському регіоні, відзначається, що осередок був "глибоко законспірований".

ФСБ Росії
ФСБ Росії


Як писав раніше Знай.ua, правоохоронці Болгарії повідомили шокуючі подробиці убивства відомої журналістки Вікторії Маринової, яка останнім часом займалася резонансним розслідуванням розкрадання коштів із фонду ЄС.

Вікторія Марінова
Вікторія Марінова


Також Знай.ua писав про те, що спливли моторошні історії жінок, які пов'язали свою долю з жорстокими маніяками.