У понеділок, 29 жовтня, прогримів потужний вибух у столиці Тунісу.

Про це повідомляє агентство Reuters.

За отриманими даними, жінка підірвала себе в центрі міста. З якої причини смертниця пішла на цей крок, на даний момент невідомо.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що при вибуху постраждало не менше 8 осіб.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Смертниця привела в дію "пояс шахіда" і загинула на місці.

Жінка підірвала вибухівку на собі під час демонстрації. Вибух стався в центральній частині міста по вулиці Хабіба Бургуйби. Щонайменше повідомляється про 8 постраждалих.

У мережі поширюють фото знівеченого тіла злочинниці.

Раніше повідомлялося, що вранці в суботу, 27 жовтня, в Афганістані в місті Майдан-Шахр в провінції Вардак в результаті терористичного акту загинули щонайменше п'ять осіб, 12 отримали поранення. Про це повідомляє прес-секретар місцевої поліції Хекматулла Камрані. Напад стався приблизно о 8:00 ранку за місцевим часом в районі Майдан-і-Котал.

Відомо, що терорист-смертник на замінованому автомобілі протаранив будівлю сил безпеки.

За даними місцевих ЗМІ, відповідальність за теракт, в якому загинули 7 осіб, взала угрупування "Талібан".

"щонайменше сім людей були вбиті, а ще 37 осіб отримали поранення після того, як в суботу вранці один з терористів-смертників врізався в базу сил безпеки в центральній провінції Вардак", - передає агентство інформацію від чиновників.

Нагадаємо, кров і трупи всюди: дикий смертник атакував силовиків. Вибух був настільки потужним, що розбив скло у вікнах сусідніх будинків.

Як повідомляв "Знай. ua", ліквідовано небезпечний ватажок "ІГ". Ватажок терористів був убитий в ході авіаудару в провінції Нангархар.

"Знай. ua" писав, що у київському ТЦ шукають бомбу. На місце прибули патрульні поліцейські, співробітники ДСНС і вибухотехніки.