У мережу виклали знімок та передсмертну записку ймовірного організатора вибуху в будівлі ФСБ в Архангельську.


Силові відомства стверджують, що це був "самопідрив", а організатора охрестили "анархістом", опираючись на його останній пост в одному з чатів. Ось повний текст записки:

"ФСБ ох**ло, фабрикує справи і катує людей, я зважився піти на це, я здохну після натискання кнопки", - написав Валер'ян Панов, попросивши не активно розповсюдити цю інформацію.


Записка була викладена у чат, куди частенько заходять прибічники таких самих поглядів, як і Панов. Але слова хлопця, напевно, ніхто спочатку не сприйняв всерйоз.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще


Поки невідомо, про які саме сфабриковані справи говорив підривник. Очевидці інциденту заперечують масову евакуацію з приміщення, втім вулиця досі оточена правоохоронцями. Згодом у Слідчому комітеті РФ порушили кримінальне провадження проти 17-річного мешканця Архангельська за статтями: "незаконне володіння боєприпасами" та "терористичний акт".


Дивіться: Вибух у приміщенні ФСБ


Нагадаємо, у Росії підірвали будівлю силових структур.
Як повідомляв Знай.ua, в Афганістані розбився військовий гвинтокрил.
Також Знай.ua писав, у столиці Тунісу стався масштабний вибух.