Біля Славянська шістьох чоловіків, які займалися вирубкою лісу, розстріляли невідомі. Всі вони з вогнепальними пораненнями перебувають у хірургічному відділенні місцевої лікарні.

Про це портал "Сайт міста Славянськ" повідомляє з посиланням на власні джерела.

Так, журналісти з'ясували, що компанія займалася вирубкою дерев, при цьому невідомо, чи були у них в наявності спеціальні дозвільні документи.

"Коли вони рубали ліс, до них підійшли невідомі люди з вимогою припинити вирубку. Ці ж люди почали стріляти по ногах лісорубів. Зараз в хірургічному відділенні лікарні з вогнепальними пораненнями знаходяться шість осіб. Крім того, з власних джерел нам стало відомо, що також був підпалений автомобіль, на якому вони приїхали", - розповіло джерело.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Моторошна перестрілка в Техасі

Раніше інцидент стався в США в місті Тафт, штат Техас. Прямо під час святкування дитячого Дня народження сталася кривава перестрілка, в результаті якої загинули четверо осіб.

Джерело зазначає, що перестрілка сталася через сварку між двома сім'ями під час дня народження однорічної дитини.

Двоє підозрюваних у стрілянині втекли, але незабаром поліція повідомила про затримання одного з них – 20-річного хлопця. Другий підозрюваний – 37-річний батько затриманого молодика поки не затриманий.

Нагадаємо, у Києві майор ЗСУ влаштував стрілянину в місцевому кафе – там військовий відпочивав з друзями по службі, і, ймовірно, випивав. За даними очевидців, двох відвідувачів закладу довелося терміново госпіталізувати з важкими вогнепальними пораненнями.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Керчі на місці кривавої бійні в технікумі тривають огляд місця події, правоохоронці допитують потерпілих і свідків.

Також "Знай.uа" писав про те, що у Миколаєві біля будинку №58 по проспекту Миру сталася перестрілка. Патрульні, які прибули за викликом, виявили пораненого чоловіка. Він був екстрено госпіталізований в лікарню.