"ЛНР" викрили бойовика, який убив власну дружину. Він просто заявив про її зникнення, а коли почали розслідувати і шукати зачіпки, з'ясувалося неймовірне

Про це стало відомо в паблике соціальної мережі.

Чоловік інсценував зникнення дружини після того, як по-звірячому розправився з нею. Найімовірніше, він навіть не думав визнавати свою провину і заявляти в поліцію про те, що трапилося. Думав, що все зійде з рук.

Як з'ясувалося, труп дружини Тетяни підозрюваний у вбивстві викинув у кар'єр. Про зникнення повідомив ще 9 жовтня, однак особливо жінку ніхто не шукав. Випадкова знахідка шокувала жителів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"В колишньому кам'яному кар'єрі, в районі с. Верхня Краснянка Краснодонського району, виявили скелетированный труп жінки. Особу загиблої визначили, нею виявилася Тетяна Ларіна. Ще 9 жовтня чоловік заявив в поліцію про її зникнення, але її не особливо шукали", - йдеться в повідомленні.

Після проведеного розслідування правоохоронцями виявилося, що чоловік сам убив дружину і таким чином намагався приховати кричущий факт. Повідомляється також, що ймовірною причиною смерті стало задушення. А коли зрозумів, що накоїв, просто вивіз бездиханне тіло в кар'єр.

Також зазначається, що вбивця є бійцем четвертої бригади ремонтної роти на території окупованої "ЛНР".

Нагадаємо, 35-річна австралійка, яка зарізала свого ґвалтівника, а потім сховала його тіло, була засуджена до 10 років ув'язнення в колонії. Спочатку жінка завдала удару ножем у серце злочинцеві, а потім порізала його геніталії. Жорстока розправа відбулася всього через кілька днів після того, як Грант Кассар зґвалтував Роксану Пітерс, а потім погрожував зробити те ж саме з її дочкою.

Як повідомляв Знай.uа жінку знайшли повішеною поруч з двома мертвими дітьми.

Знай.uа писав, потужний вибух у центрі столиці, багато постраждалих.