У Тернопільській області дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса забрала життя водія. Автобус вилетів на узбіччя і перекинувся. У зім'ятій, як консервна банка, машині виявили тіло водія – з автобуса рятувальникам довелося вирізати його спеціальним інструментом.

Трагедія трапилася у четвер, 1 листопада, близько 14:00 на трасі Острог-Кременець-Почаїв-Радивилів між містами Кременець і Шумськ. Рейсовий автобус BAZ, за попередніми даними, виїхав за межі проїзної частини на праве узбіччя. В результаті автобус перекинувся, а водій загинув на місці події. Крім водія, в автобусі нікого не було.

Зараз на місці працює поліція – з'ясовуються причини і повна картина ДТП. Передбачається, що водій не впорався з керуванням будучи в стані алкогольного сп'яніння або не відпочивши після безсонної ночі за кермом. Ще однією версією події є технічна несправність транспортного засобу, розповіли в поліції. Також на місце прибули медики, але їм залишалося лише констатувати смерть. Тіло водія виявилося сильно знівеченим, рятувальники буквально вирізали його з салону автобуса.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав про те, що в місті Дніпро третій день не прибирають з трамвайних рейок останки пенсіонерки, збитої трамваєм. Бабуся разом з семирічною онукою переходили шляху, коли на них наїхав трамвай. В результаті дитина госпіталізована, а пенсіонерку врятувати не вдалося. Тіло забрали в морг, проте на місці залишилися його фрагменти. Місцеві жителі обурені і вимагають притягнути до відповідальності комунальні служби.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також ми повідомляли про жахливе ДТП в Удмуртії. Там загинули 5 осіб, у тому числі троє дітей. Зіткнулися автомобіль ВАЗ-14 і вантажівка.

П'ять чоловік, з яких троє малолітніх дітей, загинули в аварії, яка сталася в неділю, 28 жовтня, на трасі в Алнашском районі Удмуртії. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на інформацію прес-служби МВС республіки.

У Мексиці сталося страшне ДТП. Винуватець події став його жертвою. Чоловік вижив в самої аварії, однак його до смерті забили на зупинці розлючені прочани, натовп яких він в'їхав.

Відомо, що аварія сталася в муніципалітеті Чалько. Під час того, як паломники прямували в місцеву церкву, на них налетів фургон на високій швидкості. Повідомляється, що в результаті ДТП загинув один чоловік, ще 38 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Після дорожнього інциденту, паломники, які не постраждали в результаті аварії, витягли водія з фургона і почали бити його. Чоловік помер на місці від отриманих травм.