Киянка, гуляючи в парку на Петровській алеї, біля пам'ятника Ленонида Бикова, виявила страшну знахідку – гранітну плиту з видряпаними іменем і прізвищем. За попередніми даними, це саморобна могила для дитини, передає Еспресо.

Жінка негайно звернулася в поліцію. Адже якщо здогадка офіційно підтвердиться, то це буде означати, що ледь народженого малюка закопали як собаку прямо в парку, не виділивши для нього навіть містечка на кладовищі.

На місце приїхали слідчі і криміналісти. Поліцейські поки не дають офіційних коментарів, але в деяких ЗМІ з'являється інформація про те, що під плитою все-таки знайдений труп дитини. Також засоби масової інформації публікують нові факти про цю могилі. За деякими даними, поруч з плитою знайшли урну з прахом, а дитина насправді померла два роки тому.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На плитці значилися ініціали "Макар Вадимович Ф.". Смерть малюка з таким ім'ям дійсно була зареєстрована, однак ще в 2016 році.

Також на місці поховання знайшли урну з прахом, який, імовірно, і належить дитині. Слідчі з'ясовують, яким чином свіжа дитяча могила виявилася в парку і чому вона підписана ім'ям померлого кілька років тому.

Повідомляється, що у загиблого Макара діагностували тяжке захворювання, яке і призвело до його смерті 5 липня 2016 року. Але донині невідомо чому малюка поховали саме в парку, а не на цвинтарі. Адже зазвичай у парках закопують домашніх тварин. Ясно одне – поява цієї могили.

Нагадаємо, раніше Знай.uЗакопали, как зверушку: в парке Киева нашли самодельную детскую могилуа писав, що знавісніла циркова левиця накинулася на дитину і відправила його у кому. Такого не очікував ніхто з глядачів

Варто відзначити, що в мережі відразу ж з'явилося відео жахливого нападу тварини за мотузяну огорожу, що відділяла сцену від загальних трибун. Відомо, що дівчинка перебувала в першому ряду.

Також місцеві правоохоронці розповіли, що дитину доставили до лікарні з рваними ранами і безліччю інших пошкоджень, з-за чого дитина досі перебуває в комі і переніс важку операцію.

Також нагадаємо, що в Дніпрі після того, як дитину з бабусею збив трамвай, останки бабусі два дні пролежали на рейках і комунальні служби їх не прибирали.

Є і хороші новини – так, раніше ми писали про дитину, народжений на 27-му тижні з рекордно малою вагою. Лікарі не давали жодних шансів, проте малюк вижив і зміг перемогти смерть.