У місті Кардіфф, що у Великій Британії, народилася дитина вагою всього 1,1 фунт (500 грам)

Про це йдеться на сайті BBC.

Лікарі, які протягом усього часу спостерігали за розвитком та станом плоду, були досить стурбовані, не давали оптимістичних прогнозів та готували батьків до гіршого.

Медики вважали, що у дитини було генетичне або хромосомне відхилення, оскільки вона аж на кілька тижнів відставала у своєму розвитку.

Відомо, що подальші тести не були обнадійливими, адже все зводилось до того, що плід може померти в утробі матері будь-якої хвилини, починаючи з 20-го тижня.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Проте, на щастя, дитина народилася живою під час 27 тижня вагітності.

Сім'я планує відсвяткувати своє перше Різдво разом у лікарні, адже медики говорять про те, що дитина повинна залишитися там хоча б до січня.

Мама дитини розповіла: «Все могло бути набагато гірше, і малятко могло б не бути тут. Ми неймовірно щасливі".

Нагадаємо, раніше медики назвали найкращу альтернативу м'ясного шашлику.

Вченим вдалося довести, що ті люди, які вживають рибу і олію мають менше шансів у старості хворіти слабоумством.

Після 60 років у людей знижується пам'ять, з'являються когнітивні порушення на 19 відсотків, але ті, хто постійно вживає рибу ризик захворювання цими недугами знижується.

Фахівці з Алабами вважають, що недоумство вилікувати неможливо, але є можливість йго запобігти. Вчені провели експерименти, де брали участь понад 17 тисяч американців, яким за 60 років. Метою дослідження було довести вплив рослинної олії та риби на організм і передусім на запобігання захворювання слабоумством. У раціоні добровольців були середземноморські продукти і рослинне масло.

Медики рекомендують любителям шашлику з м'яса замінити продукт тваринного походження на рибу. Особливо для тих, хто стежить за своїм здоров'ям і не хоче в старості зіткнутися з цим страшним захворюванням. Морепродукти запечені на грилі містять набагато більше поживних речовин, ніж м'ясо тварини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що медики застерігають про небезпеку любителів шашликового сезону.

Також "Знай.uа" писав, про те, що медики назвали найкращий вік для батьківства.