2 листопада у Рівному сталася ДТП

ДТП

Про це повідомляють у прес-службі патрульної поліції області. За інформацією офіційного джерела, трагедія сталася близько 19 години на Севастопольській вулиці обласного центру.

Повідомляється, що водій автомобіля "Mercedes-Benz Vito", здійснив наїзд на двох пішоходів. У повідомленні поліції уточнюють, що за кермом перебував чоловік 39-ти років. Він є жителем Рівного. В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинула на місці, 16-річна дівчинка. Підліток померла від отриманих травм на місці події. Другим потерпівші виявився 16-річний хлопець. Його у важкому стані доставили в міську лікарню. Поки невідомо, які шанси на життя у підлітка.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Правоохоронці зазначають, що водій був у стані алкогольного сп'яніння. Після проходження їм медичної експертизи встановили, що в його організмі перевищено рівень алкоголю. Так, алкотестер показав 2,75 проміле.

На місці події продовжують працювати правоохоронці. Пізніше обіцяють повідомити подробиці події і прокоментувати жахливу ситуацію.

Нагадаємо, раніше у парку Києва знайшли саморобну дитячу могилу.

Киянка, гуляючи в парку на Петровській алеї, біля пам'ятника Ленонида Бикова, виявила страшну знахідку – гранітну плиту з видряпаними іменем і прізвищем. За попередніми даними, це саморобна могила для дитини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі останки пенсіонерки третій день лежать на трамвайних рейках: фото 18+.


"Знай.uа" писав, у Києві банда злодіїв нагрішила" на довічне.